Γιαννιώτης: «Δεν είπαμε ότι πάμε για πρωτάθλημα»

Γιαννιώτης: «Δεν είπαμε ότι πάμε για πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Γιαννιώτης: «Δεν είπαμε ότι πάμε για πρωτάθλημα»

bet365

Ο πορτιέρο του Ατρόμητου κράτησε χαμηλούς τόνους και δεν βάζει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών
Για την πορεία του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα, αλλά και την δική του προσωπική παρουσία, μίλησε ο Γιαννιώτης στον ΣΠΟΡ FM.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το αν παρακολουθεί Premier League και τους συνειρμούς που γίνονται για τον Ατρόμητο με την Λέστερ που επίσης φοράει μπλε: «Βλέπω, πώς δεν βλέπω. Είναι πολύ ωραίο αυτό που έγινε, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα…».
Για τη φετινή πορεία του Ατρομήτου και αν σκέφτονται το πρωτάθλημα: «Η αλήθεια είναι πως ακόμα είναι νωρίς. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Έχουμε πλάνο, είμαστε καλά μεταξύ μας, γνωριζόμαστε και έχουμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Δεν είπαμε πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».
Για την αντιμετώπιση που είχαν οι Περιστεριώτες στους δύο αγώνες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ: «Στο Φάληρο και στο ΟΑΚΑ είχαμε την ίδια αμυντική προσέγγιση. Αλλιώς θα παίξουμε στην έδρα μας και αλλιώς στην έδρα μας που θα έχουμε επιθετικούς προσανατολισμούς».
Για τον τραυματισμό του Μάντσον: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και έχει βοηθήσει την ομάδα. Τα παιδιά που τον αντικατάστησαν, ο Μπουσούλατζιτς και ο Βασιλακάκης, το έκαναν επάξια».
Για τα φαβορί του πρωταθλήματος, ΑΕΚ – Ολυμπιακό: «Και η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός είναι δύο πολύ καλές ομάδες. Επειδή, όμως όπως είπα και πριν, μπορώ να βάλω και τον ΠΑΟΚ κοντά, δεν ξέρω τι πρόσωπο θα παρουσιάσει στη συνέχεια».
Για την παρουσία του Ντάμιρ Κάναντι στον πάγκο της ομάδας του: «Είναι ωραίος τύπος, καλός προπονητής, μας περνάει πράγματα μέσα από την τακτική του. Μας έχει βάλει σε μία τάξη, μας έχει βοηθήσει αρκετά. Πιστεύω πως και η ομάδα τον βοήθησε, θα συμφωνήσω μαζί σας. Βρήκε τι ταιριάζει στην ομάδα και για αυτό έγινε η αλλαγή του συστήματος και αυτό μας έχει βγει σε καλό».
Για την στήριξη της διοίκησης στο πρόσωπο του προπονητή: «Έτσι ακριβώς. Το θέμα είναι να βοηθήσουν και όχι να πουν στην πρώτη στραβή φύγε».
Για το τι είναι καλύτερο για εκείνον ως τερματοφύλακας: «Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο. Κάθε παιχνίδι σου βγαίνει ή δεν σου βγαίνει. Αν έχεις καλή απόδοση, η ψυχολογία είναι το μέρος σου. Η προπόνηση που κάνουμε είναι για τις δύο φάσεις που θα κάνουμε στον αγώνα.
Όπως σας είπα, είναι ακόμα νωρίς. Μας αρέσει αυτό που συμβαίνει. Το έχουμε γιορτάσει πολύ. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και πρέπει να προχωρήσουμε έτσι».
Για το δίδυμο με τον Ρισβάνη: «Γνωριζόμαστε καλά με τον Σπύρο (Ρισβάνη) και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας ήταν μαζί μας στον Πανιώνιο και έχουμε πολύ καλή σχέση».
Για το αν υπάρχει άγχος λόγω της αντιμετώπισης του Τύπου: «Δεν θα έλεγα ότι μας αγχώνει κάτι, εμείς θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Τώρα έχουμε μεγαλύτερη πίεση, αφού τώρα πρέπει να δείξουμε καλύτερη εικόνα. Θα κάνουμε τη δουλειά μας και όπου μας φτάσει».
Για τον Ολυμπιακό και την μετακίνησή του στον Ατρόμητο: «Η αλήθεια είναι πως δεν είναι εύκολο. Ήρθα σε μία ομάδα που ήξερα αρκετούς ποδοσφαιριστές. Μπήκα εύκολα στο πλάνο της και με βοήθησε πολύ αυτό. Και μαζί με την ομάδα πήγα και εγώ καλά».
Για το αν αδικήθηκε από τον Μπέσνικ Χάσι: «Είναι πράγματα που συμβαίνουν. Είναι μία επιλογή του προπονητή και είναι κάτι που πέρασε».
Για το αν ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την επιστροφή του στο Ρέντη: «Νομίζω πως ναι, δεν είμαι σίγουρος για αυτό».
Για τη δουλειά που γίνεται στον Ατρόμητο: «Οι εγκαταστάσεις είναι υψηλού επιπέδου, τα γήπεδα επίσης. Έχεις ό,τι χρειάζεσαι ως επαγγελματίας για να κάνεις τη δουλειά σου»
Για την εικόνα της ΑΕΚ στο μεταξύ τους παιχνίδι και αν την επηρεάζει η συμμετοχή της στην Ευρώπη: «Αυτό μπορεί να συμβεί. Σε περίπτωση, όπως αυτή, όταν η ομάδα αγωνίζεται στην Ευρώπη που τα ματς είναι πιο έντονα και χρειάζονται περισσότερα τρεξίματα, θα βγει κόπωση στην ομάδα».
Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και αποτελέσματα που δεν τα περιμένεις. Το δικό μας για παράδειγμα. Ομάδες που δεν περιμένεις κερδίζουν και έχουν πολύ καλή πορεία. Έχουν δυναμώσει και οι “μικρότερες” ομάδες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα