Λόπες: «Είμαστε θυμωμένοι»

Λόπες: «Είμαστε θυμωμένοι»

Λόπες: «Είμαστε θυμωμένοι»

Την απογοήτευσή του για την ήττα από τον Ατρόμητο εξέφρασε ο Έλντερ Λόπες, που «έστρεψε» το βλέμμα στη συνέχεια της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Ο Πορτογάλος αμυντικός της Ένωσης μίλησε στην κάμερα της Nova κι αναφέρθηκε στα λάθη της ομάδας του, στο γεγονός πως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τα πράγματα δεν πάνε καλά για τους «κιτρινόμαυρους», αλλά και την ανάγκη να αλλάξουν εικόνα και να κερδίσουν τους επόμενους αγώνες στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Σήμερα η ομάδα μας είχε πάρα πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να βάλει γκολ. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είναι αλήθεια ότι μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν έχουμε νικήσει, ωστόσο αυτές οι καταστάσεις συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είμαστε θυμωμένοι και πεισμωμένοι, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τους τρεις πόντους που χάσαμε απόψε στα επόμενα παιχνίδια.

» Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ, το δοκάρι του Μάνταλου μας έριξε πολύ το ηθικό. Είμαστε λυπημένοι, θα κάτσουμε να μελετήσουμε τα λάθη μας ώστε να βελτιωθούμε στους επόμενους αγώνες και να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε κουρασμένοι και όχι αρκετά φρέσκοι, όμως αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και δεν ήταν ο βασικός λόγος που χάσαμε απόψε. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να ψάξουμε βαθμούς στους επόμενους αγώνες. Η τελευταία πάσα προς την επίθεση ήταν καθοριστική και ο λόγος που δεν μπορέσαμε να νικήσουμε σε αυτό το παιχνίδι».

Best of internet