Τα «γενέθλια» του Μιχαήλ (pics)

Γιώργος Ντυμένος
Τα «γενέθλια» του Μιχαήλ (pics)

bet365

Ο αρχηγός του ΠΑΣ συμπληρώνει σήμερα 13 χρόνια στον «Αγιαξ της Ηπείρου», καθώς ντεμπουτάρισε στις 24 Οκτωβρίου του 2004 σε ένα ματς με τον Παύλο Μελά
Λένε πως πλέον στο ποδόσφαιρο έχουν εκλείψει οι σημαίες. Ισως και αν έχουν δίκιο. Αλλοι καιροί, χωρίς βέβαια αυτό να είναι κακό. Ισα ίσα. Το αντίθετο. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που συνδυάζουν και τα δύο. Τον ρομαντισμό του χθες, με τον επαγγελματισμό του σήμερα και οι οποίες είναι άξιες αναφοράς. Οπως εκείνη του Αλέξη Μιχαήλ. Ο οποίος συμπληρώσει σήμερα 13 χρόνια παρουσίας στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο αρχηγός του ντεμπουτάρισε με την φανέλα του στις 24 Οκτωβρίου του 2004.
Εκείνο το απόγευμα σε ένα παιχνίδι με τον Πάυλο Μελά, ο Ζόραν Σμιλέφσκι ήταν που εμπιστεύτηκε στον αμούστακο πιτσιρικά φανέλα βασικού και το κοντέρ... άρχισε να γράφει. Με εξαίρεση δύο εξάμηνους δανεισμούς του σε Λαμία (Γενάρης 2007 – Ιούνιος 2007) και Πανσερραϊκό (Γενάρης 2010 – Ιούνιος 2010), ο 31χρονος πλέον κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται σερί με την φανέλα του «Αγιαξ της Ηπείρου». «Απόφοιτος» των ακαδημιών του, έζησε πολλά. Ανόδους και υποβιβασμούς, ενώ η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε εκείνος να πετύχει το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ της ιστορίας του συλλόγου. Τον περασμένο Ιούλιο κόντρα στην Οντ.
Σαν ένα παιχνίδι της μοίρας. Στη Λιβαδειά φόρεσε για 285η φορά την φανέλα του ΠΑΣ και πλέον, «απειλεί» τον Ντάσιο που είναι ρέκορντμαν συμμετοχών. Μία άλλη παλιοσειρά της ομάδας, που παίζει πια στον Απόλλωνα Σμύρνης. Τους δυο τους χωρίζουν 50 επαγγελματικά παιχνίδια (335 έναντι 285) και από την στιγμή που δεν τον πήραν τα χρόνια, είναι σε θέση να πατήσει κορυφή.
Ποιος θα το έλεγε εκείνο το απόγευμα στον νεαρό από την Κόντσικα της Ηπείρου (απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα από τα Γιάννινα), ότι θα γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας που αγαπά.
Στις 21 Νοεμβρίου του 2004 σημείωσε το πρώτο του γκολ με τον «Αγιαξ της Ηπείρου» κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας.
Στις 11 Σεπτεμβρίου του 2011 ντεμπουτάρισε στην μεγάλη κατηγορία με την φανέλα του ΠΑΣ, σε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Στις 22 Δεκεμβρίου του 2011 συμπλήρωσε τις 100 επαγγελματικές συμμετοχές με τον ΠΑΣ, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Διαγόρα.
Στις 3 Φεβρουαρίου του 2012 σημείωσε το πρώτο του γκολ στα «σαλόνια», σε μία αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Στις 14 Ιανουαρίου του 2015 έφτασε τις 200 εμφανίσεις με την φανέλα του «Αγιαξ της Ηπείρου».
Στις 14 Ιουλίου του 2016 πέτυχε το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ στην ιστορία του ΠΑΣ, στο 3-0 που κέρδισε τότε την Οντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα