Για την κορυφή

Θοδωρής Βασίλης
Για την κορυφή

bet365

ΑΕΚ και Ατρόμητος δίνουν ραντεβού στο άδειο ΟΑΚΑ (19.30, NS1) με τον νικητή της αναμέτρησης να ανεβαίνει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο ΑΕΚ – Ατρόμητος. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Στην ΑΕΚ έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά τα χθεσινά αποτελέσματα και ειδικότερα την ήττα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι μόνο εύκολο έργο δεν θα έχουν αφού απέναντί τους θα έχουν την μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλάημτος, τον Ατρόμητο, η οποία επίσης με νίκη ανεβαίνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στα αγωνιστικά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Βράνιες και τον ανέτοιμο Τσιγκρίνσκι με τους Λαμπρόπουλο και Τσόσιτς αμυντικό δίδυμο. Κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί ο Ανέστης με τον Μπακάκη δεξιό μπακ και τον Λόπες αριστερό. Ο Γαλανόπουλος και ο Σιμόες θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Μάνταλος, Λιβάια και Χριστοδουλόπουλος θα είναι πίσω από τον Αραούχο.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος πάει στο ΟΑΚΑ με την ψυχολογία στα ύψη, με τον Νταμίρ Κάναντι να έχει μόλις μία απουσία, αυτή του Μάντσον. Ο Γιαννιώτης θα είναι στο τέρμα, με τους Ρισβάνη, Χατζηισαΐα στα στόπερ, τον Γιαννούλη αριστερά και τον Κιβρακίδη δεξιά. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Μπουσουλάντζιτς και ο Βασιλακάκης, δεκάρι θα είναι ο Ούμπιδες, αριστερό εξτρέμ ο Ουάρντα, δεξί ο Ντιγκινί και στην κορυφή ο Μανούσος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα