«Ο Κομίνης ήταν διαιτητής... μπάσκετ»

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Κομίνης ήταν διαιτητής... μπάσκετ»

bet365

Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός νίκησε, οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν ασχολίαστη την διαιτησία του Κομίνη και θα ζητήσουν να μην τους ξανασφυρίξει!

Στα πολλά φάουλ που έδωσε στον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο έξω από την περιοχή αλλά και στο γεγονός ότι δεν έδωσε τρεις φορές δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μάτος στέκονται στον Ολυμπιακό!

Μετά το τέλος του αγώνα τόνιζαν χαρακτηριστικά πως «Το γεγονός ότι νικήσαμε δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε αναπάντητη την προκλητική διαιτησία του Κομίνη. Μάλλον έπαιζε διαιτητής σε μπάσκετ απόψε και ακόμα εκτελούν φάουλ έξω από την περιοχή μας. Έσπασε τα ρεκόρ...» και προσέθεταν ότι «Και δεύτερη κάρτα στον Μάτος σε τρεις περιπτώσεις χαρίστηκε. Να μην μας σφυρίξει ποτέ ξανά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα