Χωρίς προβλήματα ο Ατρόμητος

Χωρίς προβλήματα ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς προβλήματα ο Ατρόμητος

bet365

Συνεχίστηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ... Είδαν Περιστέρι διοίκηση και ποδοσφαιριστές!

Το απόγευμα της Κυριακής θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η προπόνηση για αύριο έχει προγραμματιστεί για τις 16.30 και με την ολοκλήρωσή της ο προπονητής μας, Νταμίρ Κάναντι, θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς και έπειτα οι επιλεγμένοι παίκτες θα αναχωρήσουν για το ξενοδοχείο, με τον Αυστριακό να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Από εκεί και πέρα, στον αγώνα της Α2 κατηγορίας, Γ.Σ. Περιστερίου-Αρκαδικός, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου αντιπροωσπεία του Ατρόμητου και υποστήριξε την Περιστεριώτικη ομάδα μπάσκετ.

Ο αντιπρόεδρος Βασίλης Μπέτσης, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος, ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Λαζαρίδης, ο υπεύθυνος τύπου Χρήστος Γαλαριώτης και οι ποδοσφαιριστές Κυριάκος Κιβρακίδης, Νίκολα Ντιγκινί, Μάντσον, Αμρ Ουάρντα, Μιχάλης Μπαστακός, Χρήστος Θεοδωράκης και Νίκος Λαζαρίδης παρακολούθησαν την εύκολη νίκη του ΓΣΠ με 85-59.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα