Τυπώνει ακόμη 400 εισιτήρια η Λαμία

Gazzetta team
Τυπώνει ακόμη 400 εισιτήρια η Λαμία

bet365

Οι «νεοφώτιστοι» προχώρησαν σε αυτή τη κίνηση λόγω της αυξημένης ζήτησης που υπάρχει.
Σε «μαγικά χαρτάκια» έχουν μετατραπεί τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό, καθώς σήμερα το μεσημέρι οι «νεοφώτιστοι» ανακοίνωσαν πως υπήρξε sold out. Λόγω όμως της αυξημένης ζήτησης, πριν από λίγο πάρθηκε η απόφαση να τυπωθούν ακόμη 400, τα οποία και θα διατεθούν αύριο το πρωί. Αναμένεται να εξαντληθούν εκ νέου.
Μέχρι στιγμής, έχουν πουληθεί περίπου 3000 εισιτήρια. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γηπεδούχων, στο γήπεδο θα βρεθούν περίπου 600 οπαδοί του «τριφυλλιού», ενώ άλλες τόσες θα μείνουν κενές για λόγους ασφαλείας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία λαμβάνοντας υπόψιν της την μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων του αγώνα του Σαββάτου (21/10, 20:30) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΔΑΚ, αποφάσισε την έκδοση επιπλέον 400 εισιτηρίων στην τιμή των 15 ευρώ έπειτα από την εξάντληση των ήδη τυπωμένων.
Η διάθεση τους θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο στις 10:00 μέχρι εξαντλήσεως τους, από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα