Από το Σικάγο στην Τούμπα!

Από το Σικάγο στην Τούμπα!

Gazzetta team
Από το Σικάγο στην Τούμπα!

bet365

Κόσμος και κοσμάκης βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στις κερκίδες της Τούμπας, Ενας όμως, που ταξίδεψε από το Σικάγο, ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση.

Όπως έκανε γνωστό η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, ένας φίλος του ΠΑΟΚ ταξίδεψε από το Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να προλάβει και να παρακολουθήσει την ανοικτή προπόνηση της ομάδας.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

«Οι μικρές άγνωστες ιστορίες είναι αυτές που μπορούν ν’ αναδείξουν καλύτερα από κάθε τι άλλο την αγάπη του κόσμου για τον ΠΑΟΚ. Ιστορίες σαν εκείνη του οπαδού που ταξίδεψε από το Σικάγο για να βρεθεί στην Τούμπα και να παρακολουθήσει την ανοικτή προπόνηση. Μαζί με άλλους περίπου 10.000!!

Οι φίλοι του Δικεφάλου – αναγκαστικά απόντες από τις επίσημες υποχρεώσεις – βρέθηκαν στο γήπεδο για να δηλώσουν τη στήριξή τους στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή και φυσικά να δώσουν το δικό τους παλμό.

Από κοντά κι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης κι ο Γιώργης Σαββίδης, οι οποίοι ταξίδεψαν αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη για να δουν την προπόνηση και να είναι δίπλα στην ομάδα», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα