Με κόσμο στην Τρίπολη ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Με κόσμο στην Τρίπολη ο Πανιώνιος

bet365

Την συμπαράσταση των φιλάθλων του θα έχει ο Πανιώνιος, με τους «κυανέρυθρους» να εξασφαλίζουν την Θύρα 4 για όσους επιθυμούν να βρεθούν στο πλευρό των παικτών του Μιχάλη Γρηγορίου.

Εβερτον – Λυών με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ρούνεϊ ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Με κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη ο Πανιώνιος. Όπως ενημέρωσε η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, εξασφαλίστηκε η Θύρα 4 για τις ανάγκες των φιλάθλων της ομάδας με το εισιτήριο να είναι στα 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως στην αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, θα είναι διαθέσιμη η Θύρα 4 του γηπέδου "Θ. Κολοκοτρώνης" για τους τυχόν μεμονωμένους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα πωλούνται έξω από τη θύρα την ημέρα του αγώνα και η τιμή τους έχεις οριστεί στα δέκα ευρώ".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα