«Νέα» πρόσωπα στην Κέρκυρα

Gazzetta team
«Νέα» πρόσωπα στην Κέρκυρα

bet365

Στην προπόνηση των Φαιάκων συμμετείχαν 4 νεαροί από την Κ20 του συλλόγου
Με ορισμένα νέα πρόσωπα έγινε η σημερινή προπόνηση της Κέρκυρας, καθώς σε αυτή συμμετείχαν και 4 πιτσιρικάδες από την Κ20. Ορισμένοι εξ' αυτών μάλιστα ήταν και στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Βουλγαρίας. Ο Σοϊλέδης δείχνει καλύτερα αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Τουράμ. Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό δεν υπολογίζεται και ο Ντουαλά.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας σήμερα 18 Οκτωβρίου με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια με μπάλα. Στην σημερινή προπόνηση της πρώτης ομάδας συμμετείχαν και οι νέοι της Κ-20 Μίσκου, Ζαίμι, Γκερέκος και Θανάσουλας (τέρμα)
Για εκπαιδευτικούς σκοπούς την σημερινή προπόνηση παρακολούθησε και ο προπονητής της Κ-17 Βαγγέλης Καρπατσέλης με το επιτελείο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα