Ο Περόνε έγραψε ιστορία

Γιώργος Ντυμένος
Ο Περόνε έγραψε ιστορία

bet365

Ο Αργεντινός φορ έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης που έχει σκοράρει στην μεγάλη κατηγορία με 7 διαφορετικές ομάδες

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Η Λάρισα δεν κέρδισε χθες, όμως ο Εμάνουελ Περόνε έγραψε ιστορία. Ο Αργεντινός φορ σημείωσε στο 78' το πρώτο του γκολ με την «βυσσινί» φανέλα και αυτόματα, έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης στην Ελλάδα που βρήκε δίχτυα στη μεγάλη κατηγορία με 7 διαφορετικές ομάδες.

Ο 34χρονος στράικερ ήρθε στα μέρη μας το καλοκαίρι του 2005 για λογαριασμό του Ιωνικού και έκτοτε ρίζωσε. Με εξαίρεση ένα εξάμηνο που αγωνίστηκε στην Κύπρο και την Ανόρθωση, παίζει σερί στην πατρίδα μας και πλέον, άφησε το σημάδι του ανεξίτηλο στα εδώ πεπραγμένα.
Στη Νίκαια έμεινε μία σεζόν και μετά βρέθηκε στην Καλαμαριά και τον τοπικό Απόλλωνα. Εκεί έμεινε μέχρι τον Γενάρη του 2008 και επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ατρόμητος. Υστερα από μία τριετία στο Περιστέρι – την περίοδο 2008/09 τον ακολούθησε στην τότε Β' Εθνική – πήγε για λίγο στο «Νησί της Αφροδίτης» και επέστρεψε το καλοκαίρι του 2011, αυτή τη φορά για χάρη του Αστέρα Τρίπολης. Στους Αρκάδες έμεινε 2 χρονιές, συνέχισε στην Καλλονή και το 2014 έγινε ξανά κάτοικος Θεσσαλονίκης, καθώς υπέγραψε στον Ηρακλή. Με τον Γηραιό πανηγύρισε την άνοδο στα σαλόνια και τον περασμένο Ιούλιο, μετά την διάλυσή του, υπέγραψε στην ΑΕΛ.
Πλέον μετρά 218 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία και 58 γκολ, με 7 διαφορετικές ομάδες, κάτι που φαντάζει... εξωπραγματικό. Μάλιστα πέτυχε το επίτευγμά του στην 300η του εμφάνιση με την φανέλα ελληνικής ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις (Σούπερ Λιγκ ή Α' Εθνική, Κύπελλο, Γιουρόπα Λιγκ). Σίγουρα, όταν πριν από 12 χρόνια άφηνε την γαλλική Τρουά για να έρθει στη Νίκαια, ούτε και εκείνος θα φαντάζονταν πως θα ρίζωνε στην πατρίδα μας.
Ο ΠΕΡΟΝΕ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ
ΟΜΑΔΑΣΥΜ./ΓΚΟΛ
Ατρόμητος50/16
Αστέρας43/16
Ηρακλής40/6
Καλαμαριά30/8
Ιωνικός26/5
Καλλονή22/3
Λάρισα7/1
ΣΥΝΟΛΟ218/55

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα