Πρώτος ο ΠΑΟΚ! Ε, και;

Πρώτος ο ΠΑΟΚ! Ε, και;

Πρώτος ο ΠΑΟΚ! Ε, και;

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου σχολιάζει τη βαθμολογία του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση και φυσικά τις λεπτομέρειες του 4-0 στον αγώνα της Τούμπας.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Πέρασε η έβδομη αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει και να είναι πρώτος, την ΑΕΚ να παίρνει ένα βαθμό στο τέλος από τους εννιά της Ξάνθης και τον Ολυμπιακό να κερδίζει τον Πανιώνιο χάρη στις απίστευτες αποφάσεις του διαιτητή Ευαγγέλου.


Δεν μου λέει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ η πρώτη θέση του ΠΑΟΚ μετά την έβδομη αγωνιστική. Τι έγινε δηλαδή; Τι σημαίνει αυτό; Οι ΠΑΟΚτσήδες δεν γίνεται να ενθουσιάζονται τόσο πολύ χωρίς μεγάλο λόγο, αλλά και να μην απογοητεύονται στον μέγιστο βαθμό μετά από μία ισοπαλία που αφήνει τον ΠΑΟΚ δεύτερο. Και όλα αυτά από τον Οκτώβριο… Αν είναι δυνατόν…

Κατ’ αρχάς κοιτάω την βαθμολογία του ΠΑΟΚ χωρίς να συγκρίνω με άλλους και βλέπω ότι ο Δικέφαλος έπρεπε και δικαιούνταν σε αυτά τα ματς, να κατακτήσει τέσσερις βαθμούς παραπάνω. Δύο φάσεις στο 90΄ των αγώνων του με Απόλλωνα και Λάρισα, έχουν σημαδέψει την πορεία του ΠΑΟΚ. Το δοκάρι και έξω του Μακ στη Ριζούπολη, στην πιο σαδιστική φάση του πρωταθλήματος μέχρι τώρα και αυτό το γκολ που έβαλαν τα… καλώδια στη Λάρισα, έχουν (κυρίως) αφήσει τον ΠΑΟΚ στους 15 πόντους από τους 19 που δικαιούνταν.

Ο ΠΑΟΚ, η ΜΟΝΗ από τις ομάδες της κορυφής βέβαια, που δεν έχει πάρει ούτε ένα σφύριγμα το οποίο αλλάζει την εικόνα, ή το αποτέλεσμα αγώνα της. Οι άλλοι έχουν κερδίσει από δύο βαθμούς τουλάχιστον…

Η πλάκα ποια είναι μετά από όλα αυτά; Ότι οι δύο (που μαλώνουν ποιο ήταν πιο πέναλτι του Λιβάγια ή του Φορτούνη) συχνά-πυκνά βγαίνουν και παραπονούμενοι…

Κατά τα άλλα χθες στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ σκόραρε νωρίς απέναντι στη Λαμία και αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος ώστε να περάσει το πιο εύκολο απόγευμά του μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Το πρώτο γκολ που ήρθε μετά από 16 πάσες των παικτών του Δικεφάλου, που έβγαλαν τον Λέοβατς σε θέση τετ α τετ.

Ο ΠΑΟΚ έβαλε τέσσερα στη Λαμία που έχασε με μεγάλη δυσκολία από τον Ολυμπιακό και με ηττήθηκε με το ζόρι από την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα τη Λαμία γιατί ο Μαουρίσιο έκανε τα δύσκολα-εύκολα και στο πρώτο δύσκολο και κλειστό ημίχρονο έφερνε την μπάλα προς την αντίπαλη περιοχή με εκπληκτικό τρόπο. Από εκεί και πέρα ο Πέλκας ήταν και πάλι μέσα σε όλες τις φάσεις, ο Πρίγιοβιτς έβαλε δύο από τα πιο εύκολα γκολ του, ενώ ο Μάτος συνεχίζει να εντυπωσιάζει αφού εδώ και εβδομάδες τα κάνει όλα και τα κάνει τέλεια!

Καλό το παιχνίδι για την ομάδα του Λουτσέσκου που ενεργοποίησε στην ενδεκάδα και τους Κρέσπο-Σάκχοφ, για μία ομάδα που συνεχίζει να βγάζει τις περισσότερες τελικές, που έχει μεγάλη κατοχή, που κάνει και τα περισσότερα κλεψίματα με διαφορά από τους άλλους, ένα σύνολο που δεν δέχεται ούτε γκολ, αλλά ούτε και φάσεις.

Παρολ’ αυτά έχει πολλή δουλειά ακόμη, ειδικά τώρα που αρχίζουν και τα πιο δύσκολα παιχνίδια… Τώρα θα μιλήσει το ποδόσφαιρο και η τακτική, αλλά και η ψυχή και το μέταλλο. Θα δούμε…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.