Ανάσες πριν τον Πανιώνιο στον Αστέρα

Ανάσες πριν τον Πανιώνιο στον Αστέρα

bet365

Μετά την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, οι παίκτες του Αστέρα έχουν την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες ανάσες ενόψει της συνέχειας.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Λας Πάλμας – Θέλτα με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Το δύσκολο πρόγραμμα προπονήσεων την εβδομάδα που υπήρχε παύση στο πρωτάθλημα, για τις υποχρεώσεις εθνικών ομάδων, έκαναν απαραίτητη την ανάγκη για πολύτιμες ανάσες στον Αστέρα.

O Σάββας Παντελίδης είχε αποφασίσει να δώσει στους παίκτες του ρεπό το διήμερο (Κυριακή-Δευτέρα), ώστε να ξεκουραστούν, να γεμίσουν τις μπαταρίες του και να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους την Τρίτη γεμάτοι όρεξη για πολλή δουλειά.

Η 8η αγωνιστική της Super League Σουρωτή βρίσκει τους Αρκάδες αντιμέτωπους με τον Πανιώνιο και εκεί θέλουν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη φετινή τους νίκη στο πρωτάθλημα, μετά την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα