Λόπες: «Κάθε ματς είναι τελικός»

Λόπες: «Κάθε ματς είναι τελικός»

Gazzetta team
Λόπες: «Κάθε ματς είναι τελικός»

bet365

Ο Ελντερ Λόπες επέστρεψε στη δράση αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει η ΑΕΚ τη νίκη στην Ξάνθη και να παραμείνει στην κορυφή.

Λας Πάλμας – Θέλτα με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί πέναλτι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ μπήκε ως αλλαγή στα Πηγάδια και μιλώντας στη Nova μετά την λήξη τόνισε ότι από εδώ και πέρα κάθε ματς είναι τελικός για τους Κιτρινόμαυρους.

«Σήμερα θέλαμε τη νίκη, δεν τα καταφέραμε, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε. Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή μου, πλέον δεν έχω ενοχλήσεις. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά είχαμε θέμα στην τελική πάσα, θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη οπότε πρέπει τώρα να σκεφτούμε την επόμενη αναμέτρηση με τη Μίλαν», τόνισε αρχικά ο Λόπες και συμπλήρωσε.

«Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας και κάθε ματς είναι ένας τελικός. Μόνο έτσι θα φτάσουμε στον στόχο μας, που είναι το πρωτάθλημα. Η Μίλαν είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, θα τη σεβαστούμε, στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι αδύνατο, θα παλέψουμε για το καλύτερο και τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα