Μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ μετά από 34 μήνες!

Μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ μετά από 34 μήνες!

bet365

Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της ΑΕΚ στην Ξάνθη και σκαρφάλωσε μόνος στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας ύστερα από 34 ολόκληρους μήνες!

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Λας Πάλμας – Θέλτα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η τελευταία φορά που ο «Δικέφαλος» απολάμβανε τη μοναξιά της κορυφής ήταν στις αρχές του 2015, μετά και την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν είχε επικρατήσει με 3-2 του Πανιωνίου στην Τούμπα.

Υστερα από εκείνη την αγωνιστική ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος με 37 βαθμούς και ακολουθούσε ο Ολυμπιακός με ένα βαθμό λιγότερο (36) στη δεύτερη θέση.

Οι «ασπρόμαυροι» του Αγγελου Αναστασιάδη κρατούσαν με νύχια και με δόντια την πρωτιά, για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα και πιο συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο του 2014 και ενώ είχε μεσολαβήσει το «διπλό» επί του Ολυμπιακού με 2-1 στις 3 Δεκεμβρίου του 2014.

Τότε η διαφορά έφτασε στο +5 από τους ερυθρόλευκους, αλλά μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 3-0 στις 10 Ιανουαρίου 2015, ο Ολυμπιακός προσπέρασε το «Δικέφαλο» και δεν έπεσε ποτέ ξανά από την πρώτη θέση.

Τώρα, μετά την 7η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ είναι μόνος στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς, η ΑΕΚ ακολουθεί στους 14 β., ο Ατρόμητος είναι τρίτος με 13β, όσους έχει κι ο Λεβαδειακός, ενώ ο Ολυμπιακός είναι πέμπτος με 11 βαθμούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα