Βούλιτς: «Δεν είμαι ο Κόπερφιλντ!»

Νίκος Μαρούδας
Βούλιτς: «Δεν είμαι ο Κόπερφιλντ!»

bet365

Ο Ζόραν Βούλιτς, τόνισε πως χρειάζεται χρόνο για να κριθεί, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ο Κόπερφιλντ!

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Παίξαμε ένα παιχνίδι, που μπορεί να χαρακτηριστεί ντέρμπι, Είμασταν καλύτεροι σαν ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που οι αντίπαλοι έμειναν με δέκα παίκτες. Δεν το εκμεταλλευτήκαμε σωστά, είχαμε περισσότερους επιθετικούς στο τέλος του αγώνα αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Για το τι τον προβλημάτισε μετά το τέλος του ματς: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς το σημερινό, οι παίκτες τα δώσανε όλα για να πάρουν τη νίκη. Ο αντίπαλος έπαιζε με δέκα παίκτες. Προσπαθούμε σε κάθε ματς να παίρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν θα κλάψουμε, πρέπει να προσπαθήσουμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι και να το κερδίσουμε».

Για το αν τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για τον ίδιο, απ’ ότι φανταζόταν όταν ανέλαβε την ομάδα:«Χρειαζόμαστε χρόνο. Προσπαθώ πολύ να μάθω την ομάδα. Δεν πρέπει να με... σταυρώσετε. Δεν είμαι ο Κόπερφιλντ να το αλλάξω σε μια ημέρα, χρειάζεται χρόνος. Θα δώσουμε το 100% για να καταφέρουμε στο τέλος να μείνουμε στην κατηγορία. Ήξερα από πριν τι είχα να αντιμετωπίσω, μια δύσκολη κατάσταση. Ήξερα ότι χρειαζόταν αρκετή προσπάθεια, αρκετός κόπος».

Για το πως θα λύσει το πρόβλημα στην τελική προσπάθεια: «Παίζαμε στην αρχή με τρεις επιθετικούς, μετά με τέσσερις. Έχουμε πολλούς σημαντικούς παίκτες που είναι τραυματίες και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο. Θα προσπαθήσουμε πολύ στη συνέχεια για να το βελτιώσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα