Αχ, αυτή η άμυνα...

Αχ, αυτή η άμυνα...

Δημήτρης Τομαράς
Αχ, αυτή η άμυνα...

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί 10 γκολ στις πρώτες 7 αγωνιστικές, γεγονός που προβληματίζει για την αμυντική λειτουργία του. Ποιά τα περσινά νούμερα των ερυθρολεύκων.
Κάθε πέρυσι και καλύτερα για την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού. Μία άμυνα που φέτος έχει παρουσιάσει ουκ ολίγα προβλήματα και στο πρωτάθλημα. Ενδεικτικό είναι πως σε 7 αγώνες φέτος οι παίκτες του Λεμονή έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται 10 φορές. Αντίστοιχα πέρυσι στα πρώτα 7 παιχνίδια της σεζόν (χρονικά) ο Ολυμπιακός είχε δεχθεί μόνο 4 τέρματα. Σε αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει 13 φορές. Την σεζόν που μας πέρασε είχε βρει δίχτυα σε 16 περιπτώσεις.
Όταν αναφέρουμε αμυντική λειτουργία φυσικά αφορά στο σύνολο της ομάδας και στη νοοτροπία και την προσέγγιση που έχει στο γήπεδο και όχι μόνο στους στόπερ και τους ακραίους αμυντικούς. Πιο αναλυτικά τα πεπραγμένα για φέτος και πέρυσι:
ΜΑΤΣ ΦΕΤΟΣ:
ΜΕ ΑΕΛ ΕΝΤΟΣ: 4-1
ΜΕ ΛΑΜΙΑ ΕΚΤΟΣ: 0-1
ΜΕ ΞΑΝΘΗ ΕΚΤΟΣ: 1-1
ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ ΕΝΤΟΣ: 1-1
ΜΕ ΑΕΚ ΕΚΤΟΣ: 3-2
ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΕΝΤΟΣ: 0-1
ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΕΚΤΟΣ: 3-4
ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ: 13 / ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ: 10
ΠΕΡΥΣΙ:
ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ ΕΝΤΟΣ: 6-1
ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΕΚΤΟΣ: 1-2
ΜΕ ΑΕΛ ΕΚΤΟΣ: 1-0
ΜΕ ΑΕΚ ΕΝΤΟΣ: 3-0
ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΕΚΤΟΣ: 0-2
ΜΕ ΠΑΟΚ ΕΝΤΟΣ: 2-1
ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΕΚΤΟΣ: 0-1
ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ: 16 / ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ: 4

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα