Ο non stop Ναδάλες!

Γιώργος Ντυμένος
Ο non stop Ναδάλες!

bet365

Ο Ισπανός μπακ έχει συμμετοχή στα 5 από τα 6 φετινά γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα και βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του

Από τους «αθόρυβους» εργάτες του ΠΑΣ είναι ο Ναδάλες, στα 4 χρόνια που βρίσκεται στα Γιάννινα. Ο Ισπανός ήρθε στα μέρη μας το καλοκαίρι του 2014 και υπέγραψε μετά από δοκιμή, στο φινάλε της τότε μεταγραφικής περιόδου. Εκτοτε βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για τον «Αγιαξ της Ηπείρου» και μετά την αποχώρηση του Στρούνα, είναι ο βασικός αριστερός μπακ-χαφ της ομάδας.

Η έναρξη της σεζόν βρήκε τον 31χρονο ως τον μεγάλο πρωταγωνιστή στο 2-1 της Τρίπολης και μετά τις χθεσινές 3 ασίστ του έδωσε κόντρα στον Πλατανιά, έχει συμμετοχή στα 5 από τα 6 φετινά γκολ του ΠΑΣ! Με τον Αστέρα σημείωσε το πρώτο και δημιούργησε εκείνο του Μαυροπάνου ενώ χθες, από τα πόδια του ξεκίνησαν εκείνα των Κόντε, Χαλκιαδάκη, Τζημόπουλου. Ετσι πιστώνεται 4 τελικές πάσες και ένα δικό του τέρμα, ενώ στο μοναδικό που δεν «εμφανίστηκε» στο πλάνο, ήταν σε εκείνο του Χαλκιαδάκη με τον Πανιώνιο. Με στημένα «φαρμάκι», πολλά ανεβάσματα και σωστές τοποθετήσεις, είναι μέχρι στιγμής ο MVP των Ιωαννίνων.

Ξάνθη – ΑΕΚ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Αραούχο ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα