Δεν ξέχασαν τα παιδιά των Τεμπών (pic)

Δεν ξέχασαν τα παιδιά των Τεμπών (pic)

Δεν ξέχασαν τα παιδιά των Τεμπών (pic)

bet365

Με τον ΠΑΟΚ να εκτίει την 5η αγωνιστική της ποινής του, στην άδεια Τούμπα υπάρχουν στα κάγκελα τα πανό με τα ονόματα των έξι αδικοχαμένων φίλων του «Δικεφάλου» στα Τέμπη.

Κάθε χρόνο στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, που γίνεται κοντά στις μέρες του μοιραίου τροχαίου, οι οπαδοί του «Δικεφάλου» τοποθετούν στα κάγκελα του γηπέδου της Τούμπας τα πανό με τα ονόματα των έξι αετόπουλων το μοιραίο βράδυ της 4ης Οκτωβρίου 1999 στην κοιλάδα των Τεμπών.

Ετσι και σήμερα στα κάγκελα υπάρχουν τα ονόματα του Κυριάκου Λαζαρίδη, της Χριστίνας Τζιόβας, του Τάσου Θέμελη, του Χαράλαμπου Ζαπουνίδη, του Γιώργου Γκανάτσιου και του Δημήτρη Ανδρεαδάκη.

Πριν από την έναρξη του αγώνα οι παίκτες του ΠΑΟΚ και της Λαμίας κατέθεσαν στεφάνια και λουλούδια στη μνήμη των έξι αδικοχαμένων φίλων του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα