Μέσα Λόπες, έξω Αϊντάρεβιτς!

Μέσα Λόπες, έξω Αϊντάρεβιτς!

Μέσα Λόπες, έξω Αϊντάρεβιτς!

bet365

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς στην Ξάνθη, με τον Μανόλο Χιμένεθ να στέλνει μηνύματα μέσω της αποστολής που επέλεξε.

Οι Κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν στα Σπάτα και στις 19:30 θα πετάξουν με πτήση τσάρτερ για Χρυσούπολη, με στόχο να επιστρέψουν το βράδυ της Κυριακής με τους τρεις βαθμούς που θα τους διατητήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Προβλήματα απουσιών υπάρχουν και είναι γνωστά εδώ και καιρό, αλλά τουλάχιστον επιβεβαιώθηκε ότι ο Λόπες είναι στη διάθεση του Χιμένεθ αφού επιλέχθηκε για την αποστολή.

Ο Ισπανός τεχνικός, γενικά, τα έστειλε τα μηνύματα του μέσω των επιλογών που έκανε, αφού άφησε εκτός τον Αϊντάρεβιτς που απογοητεύει στα τελευταία ματς, όπως και τον Βινίσιους που πέταξε αρκετές ευκαιρίες. Εκτός είναι και ο Τρίστασον, ο οποίος προφανώς δεν έχει καταφέρει ακόμη να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, όπως και ο πιτσιρικάς Γιαννούτσος.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Οι παίκτες που μπήκαν στην αποστολή για Ξάνθη είναι οι Ανέστης, Τσιντώτας, Ντούνης, Μπακάκης, Γκάλο, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Κλωναρίδης, Αραούχο, Λιβάια, Μπακασέτας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα