Μόνο 7 γκολ χωρίς τον Κόντε!

Γιώργος Ντυμένος
Μόνο 7 γκολ χωρίς τον Κόντε!

bet365

Ο ΠΑΣ έχει σημειώσει από πέρσι 33 τέρματα και τα 26 ήταν με τον Ισπανό φορ μέσα στο γήπεδο
Στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΣ αναμένεται να βρεθεί αύριο ο Κόντε για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα, όταν και τραυματίστηκε στο ματς της Τρίπολης. Ο Ισπανός φορ πριν την διακοπή έπαιξε ως αλλαγή στην Λεωφόρο, κατά την διάρκειά της έφτασε στο κατάλληλο επίπεδο και ο Πετράκης τον υπολογίζει για το αρχικό σχήμα.
Αυτόματα η γραμμή κρούσης του «Αγιαξ της Ηπείρου» αποκτά... άλλη πνοή και είναι χαρακτηριστικό το εξής. Ο 29χρονος φορ όχι μόνο πέρσι και φέτος έχει σημειώσει τα 13 από τα 33 γκολ της ομάδας του – μετρά συμμετοχή σε 14 καθώς έχει και μία ασίστ – αλλά χωρίς εκείνον στο γήπεδο, ο ΠΑΣ έχει σημειώσει μόνο 7 τέρματα από την έναρξη της περσινής σεζόν.
Το παραπάνω στατιστικό στοιχείο μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού πολλές φορές «σπάει» την μπάλα όπως πρέπει, ανοίγει διαδρόμους και σε πολλές περιπτώσεις απασχολεί την αντίπαλη άμυνα, δίνοντας ελεύθερους χώρους σε συμπαίκτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα