Από 5 ευρώ στο Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης

Από 5 ευρώ στο Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης

Σε κυκλοφορία τίθενται από την Παρασκευή τα εισιτήρια για εντός έδρας παιχνίδι του Ατρόμητου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.  

Από 5 ευρώ στο Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Λυών – Μονακό. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι Περιστεριώτες φιλοξενούν τους Αρκάδες το Σάββατο στις 18:15 για την 7η αγωνιστική της Superleague, με τις τιμές των εισιτηρίων να ξεκινούν από 5 ευρώ.  

Η ανακοίνωση:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι σήμερα (Παρασκευή 13/10) ξεκινά η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ.


Η προπώληση των εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 17.00 μέχρι τις 20.00 στο εκδοτήριο της Θύρας 2. Κατά τη διάρκεια της πώλησης των εισιτηρίων για σήμερα, θα υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης και έκδοσης του δωρεάν μαθητικού διαρκείας για την περίοδο 2017-18.

Η διάθεση των εισιτηρίων για αύριο (Σάββατο 14/10), ανήμερα του αγώνα θα διεξαχθεί από τις 11.00 μέχρι την έναρξη (18.15) στο εκδοτήριο της Θύρας 2 και από τις 16.15 μέχρι την έναρξη στα εκδοτήρια των Θυρών 4 και 7.

Για τους φιλοξενούμενους το εκδοτήριο της Θύρας 1 θα λειτουργήσει από τις 16.15 μέχρι την έναρξη.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Η αγορά εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί και διαδικτυακά στο ακόλουθο link: http://online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/ στις θύρες 2, 4 και 7 μέχρι και τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα».


Best of internet