Βάζει... πλάτη η «Θύρα 13»

Gazzetta team
Βάζει... πλάτη η «Θύρα 13»

bet365

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να διαθέσουν εισιτήρια διαρκείας, χωρίς να υπάρχει το υποχρεωτικό κόστος της συνδρομής.

Α’ Γαλλίας, Λυών – Μονακό, ώρα 21:45. (21+)!

Η «Θύρα 13» προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να γλιτώσει την οικονομική... ασφυξία και στο πλαίσιο αυτό αποφάσισε να προβεί σε μία κίνηση που θα δώσει... ανάσα στα ταμεία της ομάδας. Το αν θα είναι μεγάλη ή μικρή, θα εξαρτηθεί από την ανταπόκριση που θα έχει...

Οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» λοιπόν αποφάσισαν να διαθέσουν εισιτήρια διαρκείας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, τα οποία θα κοστίζουν 100 ευρώ. Όσο δηλαδή και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, μόνο που θα απουσιάζει η υποχρεωτική εγγραφή στον εκάστοτε σύνδεσμο, η οποία ανέβαζε το κόστος στα 160 ευρώ.

Στο «πακέτο» αυτό συμπεριλαμβάνονται τα 12 υπολειπόμενα ματς του πρωταθλήματος, μεταξύ των οποίων είναι τα ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, συν ότι παιχνίδια προκύψουν από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Άρα, το κόστος για κάθε ματς βγαίνει κάτω από 8 ευρώ. Κάτι που κάνει την συγκεκριμένη πρωτοβουλία αρκετά ελκυστική και δημιουργεί αισιοδοξία οτι θα υπάρχει και η ανάλογη ανταπόκριση...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα