Ακόμα και τώρα διχόνοια…

Ακόμα και τώρα διχόνοια…

Δήμος Μπουλούκος Δήμος Μπουλούκος
Ακόμα και τώρα διχόνοια…

bet365

Ο Δήμος Μπουλούκος αδυνατεί να πιστέψει ότι στον Παναθηναϊκό, ακόμα και σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, δεν υπάρχει ενότητα!

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Πάντα στις δυσκολίες οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά. Ο κοινός εχθρός, οι κίνδυνοι και οι δυσοίωνες προβλέψεις ενώνουν!

Ολα αυτά βέβαια σε κανονικές καταστάσεις που τελικά είναι ξεκάθαρο ότι δεν ισχύουν στον Παναθηναϊκό.

Ο αθηναϊκός σύλλογος δεν καταφέρνει να ενώσει τους ανθρώπους του, ούτε καν στην παρούσα φάση που το μέλλον της ομάδας είναι στον αέρα και βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του!

Η χθεσινή ανακοίνωση των παλαιμάχων κατά της διοίκησης της ΠΑΕ πραγματικά δημιουργεί εύλογες απορίες, τόσο για τη χρονική στιγμή που βγήκε, όσο και για το ύφος της.

Ούτε ξέρω, ούτε θέλω να ξέρω τι κρύβεται πίσω από αυτήν. Είναι ξεκάθαρο ότι οι διαφορές που έχουν οι παλαίμαχοι με την ΠΑΕ, δεν ξεκίνησαν τώρα και ούτε πηγάζουν από τον τρόπο αντιμετώπισης της τραγικής οικονομικής κατάστασης της ομάδας.

Μπορεί να έχουν δίκιο οι παλαίμαχοι επειδή βλέπουν ότι η πρόταση τους για να μπουν κάποια χρήματα στα ταμεία της ομάδας, όχι μόνο δεν εισακούστηκε, αλλά ούτε καν εξετάστηκε. Μπορεί να έχουν δίκιο οι Κωνσταντίνου – Τουμαζάτος που διαχειρίζονται τις τύχες του συλλόγου, που μάλλον έκριναν ανέφικτη την πρόταση των παλαιμάχων…

Ωστόσο δεν έχει σημασία ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Ετσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στην ομάδα, δεν υπάρχει η πολυτέλεια για διαφορές και διχόνοιες. Μόνο ενωμένοι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο «τριφύλλι» σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, μπορούν να έχουν καλύτερα αποτελέσματα και ενδεχομένως να βρουν λύσεις που να κρατήσουν «ζωντανό» το τριφύλλι!

Οι παλαίμαχοι, όσα και να τους χρεώνει κανείς, έχουν ιδρώσει για την πράσινη φανέλα και δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την αγάπη τους για το σύλλογο. Αλλά και στη νυν διοίκηση πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι τη στιγμή που όλοι έχουν εξαφανιστεί, αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν λύσεις…

Αρα μονόδρομος είναι η ενότητα και όχι η διχόνοια. Για όσους τουλάχιστον ισχυρίζονται ότι αγαπούν τον Παναθηναϊκό και αγωνιούν για το μέλλον του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος