Βόκολος: «Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου η Λαμία»

Newsroom
Βόκολος: «Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου η Λαμία»

bet365

Ο Λεωνίδας Βόκολος είπε το δικό του αντίο στην Λαμία επιβεβαιόντας τα ρεπορτάζ που μιλούσαν για διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Λαμίας τη νέα σεζόν. Τα χθεσινοβραδινά ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκαν από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σήμερα το πρωί ο Έλληνας προπονητής.

Ο 53χρονος τεχνικός τόνισε πως ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος, μίλησε για τα όσα πέτυχε με την ομάδα της Φθιώτιδας, ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε εκεί και φυσικά τον ιδιοκτήτη της ομάδας, κ. Παπαϊωάννου ενώ επεσήμανε πως η Λαμία θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, όπως και ο κόσμος της.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κύριο Παπαϊωάννου , τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για την ευκαιρία που μου έδωσε να βρεθώ στις τάξεις της ομάδας και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε με αποτέλεσμα να ζήσουμε όλοι μαζί μεγάλες συγκινήσεις.

Από το άγχος της περσινής συμμετοχής στα Playouts και την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία, έως την φετινή «μαγική» χρόνια που θα καταγραφεί στην ιστορία της ομάδας ως η πλέον επιτυχημένη της. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές, που μαζί δώσαμε τη «μάχη» για να μείνει η ομάδα μακριά από κάθε σενάριο υποβιβασμού και ταυτόχρονα καταφέραμε να την φέρουμε στην καλύτερη θέση της ιστορίας της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ φυσικά και στον κόσμο της ομάδας που μας στήριξε και μας περιέβαλε με αγάπη. Τέλος ευχαριστώ πολύ όλους τους υπαλλήλους και τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για τη συνεργασία που είχαμε.

Είναι δεδομένο πως η Λαμία και ο κόσμος της, θα έχουν πάντοτε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Εις το επανιδείν».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα