Κηφισιά: Χωρίς Τεϊσέιρα στο Περιστέρι, αμφίβολος και για ΠΑΣ Γιάννινα

Βασίλης Μπαλατσός
teixeira_kifissia

bet365

Ο Αντρέ Τεϊσέιρα έχει υποστεί θλάση και δεν υπολογίζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Ατρόμητο, ενώ είναι αμφίβολος και για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως στον «τελικό» με τον Παναιτωλικό έτσι και στο κρίσιμο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι η Κηφισιά θα παραταχθεί χωρίς τον ηγέτη της αμυντικής της γραμμής. Ο Αντρέ Τεϊσέιρα υπέστη θλάση και δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση της ερχόμενης αγωνιστικής (20/4, 19:30). Μάλιστα η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη και για την αναμέτρηση της προτελευταίας αγωνιστικής, με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Καισαριανή (27/4, 20:00).

Από εκεί και πέρα αμφίβλοι παραμένουν οι Μάρκο Γκόμεπλιτς και Ντούσαν Γιόβαντσιτς, οι οποίοι εδώ και περίπου δυο εβδομάδες παραμένουν εκτός με πρόβλημα μυϊκού τραυματισμού στον τετρακέφαλα. Τέλος, ο Κώστας Μπράτσος θα έχει και πάλι στη διάθεση του τον εκ των αρχηγών της ομάδας, Πάνο Πρίτσα, ο οποίος ήταν τιμωρημένος κόντρα στον Παναιτωλικό για την αποβολή του στη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα