ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης τίμησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο με τον Χρυσό Δικέφαλο Αετό

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης τίμησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο με τον Χρυσό Δικέφαλο Αετό

Newsroom
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

bet365

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Αθήνα είχε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, όπου συζητήθηκε η επέτειος των 100 ετών από την ίδρυση της Ένωσης, με τον πρώτο να λαμβάνει και το Μετάλλιο της Τιμής, τον Χρυσό Δικέφαλο Αετό.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, με τον οποίο ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε την Τρίτη στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ τίμησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο με το Μετάλλιο της Τιμής – Ο Χρυσός Δικέφαλος Αετός και το λάβαρο του συλλόγου.

Στη συνάντησή τους συζητήθηκε η επέτειος των 100 ετών από την ίδρυση της ΑΕΚ, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη να ενημερώνεται για όλα όσα έχουν γίνει και όσα πρόκειται να λάβουν χώρα σχετικά με τους εορτασμούς, καθώς επίσης και για το Μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού, αλλά και το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ που θα εγκαινιαστεί το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος εξέφρασε επίσης προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη τις ευχαριστίες του για τη μεγάλη δωρεά του προκειμένου να κατασκευασθεί το Ιερόν Σκευοφυλάκιον (Μουσείο) του Πατριαρχείου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα