Παναθηναϊκός - Λαμία: Με δίδυμο Σπόραρ-Ιωαννίδη και αλλαγή διάταξης οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός - Λαμία: Με δίδυμο Σπόραρ-Ιωαννίδη και αλλαγή διάταξης οι «πράσινοι»

bet365

Ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε να παίξει με δύο επιθετικούς από την αρχή του αγώνα ξεκινώντας τον Σπόραρ ως δίδυμο με τον Ιωαννίδη για το ματς με την Λαμία και αλλάζοντας την διάταξη.

Με τον Σπόραρ δίπλα στον Ιωαννίδη και διαφορετικό σχηματισμό επέλεξε να παρατάξει τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Λαμία ο Φατίχ Τερίμ σε αγώνα για την 5η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Superleague.

Ο Τούρκος τεχνικός αποφάσισε να χρησιμοποιήσει για δεύτερ φορά από το ξεκίνημα σχήμα με δύο φορ, έπειτα από το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στα Play Off, μόνο που αυτή τη φορά άλλαξε την διάταξη της ομάδας παίζοντας με τον τρόπο αυτό για πρώτη φορά. Απ' ότι φαίνεται οι «πράσινοι» θα πάνε σ' ένα σχηματισμό 5-3-2 ή 3-5-2, κάτι που για να διασαφηνίσουμε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τους παίκτες πως θα κινούνται στο χορτάρι.

Μ' αυτό τρόπο ο Τερίμ θέλησε να επιβραβεύσει τόσο τον Σπόραρ για το νικητήριο γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και να επαναλάβει τον τρόπο παιχνιδιού, που ουσιαστικά του έδωσε τη λύση στο «Κλ. Βικελίδης», αφού ο Σλοβένος φορ μπήκε στο ημίχρονο και πάλι σε σχήμα με δύο φορ κι έδωσε την λύση.

Κάτω από την εστία θα βρεθεί και πάλι ο Ντραγκόφσκι. Η τριάδα στο κέντρο της άμυνας αποτελείται από τους Αράο, Γεντβάι και Ακαϊντίν ενώ στις πλευρές θα βρεθούν οι Κώτσιρας και Χουάνκαρ.

Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Τσέριν, Μπακασέτας και Μπερνάρντ και στην κορυφή της επίθεσης οι Σπόραρ και Ιωαννίδης.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Ντραγκόφσκι, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Αράο, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Τσέριν, Μπακασέτας, Μπερνάρντ, Σπόραρ, Ιωαννίδης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα