Τα πέντε γκολ, το χαμένο πέναλτι, η μία κόκκινη και οι καλύτερες φάσεις από το Βόλος-Κηφισιά 4-1 (vid)

Newsroom
garcia_eurokinisi.

bet365

Ο Βόλος επικράτησε 4-1 της Κηφισιάς στο μεγάλο ντέρμπι της παραμονής που έγινε στο Πανθεσσαλικό.

Ο Βόλος ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της ουράς που έγινε στο Πανθεσσαλικό, όπου και επικράτησε 4-1 της Κηφισιάς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3' με τον Κόμπα και στο 11' διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Γκαρσία.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 33' με τον Οζέγκοβιτς, στη συνέχεια απώλεσαν ορισμένες ευκαιρίες ώστε να ισοφαρίσουν όμως ο Βόλος πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας αέρα δύο τερμάτων, καθώς ο Γκαρσία «έγραψε» στο 45'+2' το 3-1.

Στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που παρουσιάστηκαν πιο απειλητικοί και στο 85' ο Μωραϊτης «έγραψε» το μετέπειτα τελικό 4-1 για λογαριασμό τους.

Λίγο αργότερα (88') ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Κόβατς «νίκησε» τον Οζέγκοβιτς από το σημείο του πέναλτι και την εκτέλεση που επιχείρησε, ενώ ο Βόλος τελείωσε με 10 παίκτες καθώς στο 90'+2' αποβλήθηκε ο Ντε Καμπς.


@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα