Ολυμπιακός: Το αναβαθμισμένο νέο συμβόλαιο του Mεντιλίμπαρ και η ώρα των υπογραφών

Ολυμπιακός: Το αναβαθμισμένο νέο συμβόλαιο του Mεντιλίμπαρ και η ώρα των υπογραφών

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Δεν θα αργήσει η στιγμή που ο κόουτς Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Ολυμπιακός θα υπογράψουν το νέο του συμβόλαιο που θα τον επιβραβεύει και ανάλογα.

Ο Ολυμπιακός και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχουν εδώ και αρκετές ημέρες συμφωνήσει προφορικώς για το νέο του συμβόλαιο. Ο έμπειρος Ισπανός που εκπροσωπείται από τον άλλοτε μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε (τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ) δεν θα αργήσει να υπογράψει το νέο του αυτό συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Ως γνωστόν το υπάρχουν συμβόλαιό του είχε χρονικό ορίζοντα ως το καλοκαίρι κατόπιν της επιθυμίας του ίδιου. Το καινούριο αυτό συμβόλαιο αυτό που συμφωνήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ισπανό προπονητή θα είναι έως το καλοκαίρι του 2025. Μάλιστα θα είναι και ένα συμβόλαιο που θα αναβαθμίζει οικονομικά τον έμπειρο προπονητή που ήδη έχει παρουσιάσει πολύ καλά δείγματα γραφής της δουλειάς του.

Είναι πιθανότατα η πρώτη φορά μετά από καιρό που υπήρξε deal σε τέτοιο timing με τεχνικό στον Ολυμπιακό. Και μάλιστα μετά από την ήττα με 1-4 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε μία ενέργεια που έδειξε πολύ μεγάλη στήριξη στο πρόσωπο του Βάσκου κόουτς.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα