Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (27/03) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα

bet365

Ο αποκλεισμός της Εθνικής Ελλάδος από τα τελικά του Euro στην διαδικασία των πέναλτι από την Γεωργία, οι ευθύνες, η μεταγραφή του Έβανς στον Ολυμπιακό και το αήττητο δύο ετών του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Αποτυχία για την Ελλάδα και αποκλεισμός στα πέναλτι

Sport Day: Ιστορική αποτυχία! Σε τραγωδία για την εθνική ομάδα εξελίχτηκε ο τελικός τη Τιφλίδας,με κύρια υπαιτιότητα των ανθρώπων που κάνουν κουμάντο στηΝ ΕΠΟ και καταδυναστεύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Live Sport: Δυστυχώς επτωχεύσαμεν. Κρίμα αποκλεισμός. Αποτυχία για την Ελλάδα που ηττήθηκε 4-2 στα πέναλτι από τη Γεωργία και δεν θα πάει στα τελικά Euro, συνεχίζοντας τη μαύρη 10ετια. Ο Χ. Δούκας για Βοτανικό! Σήμερα (15:00) ο Δήμαρχος ενημερώνει το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας για τις εξελίξεις στο γηπεδικό του ΠΑΟ και τη Διπλή Ανάπλαση. Γι' αυτό είπε το «ναι» ο Έβανς.

Φως των Σπορ: Ε όχι κι έτσι, σκληρός αποκλεισμός για την Εθνική! Έχασε 4-2 στα πέναλτι και επιστρέφει με άδεια χέρια από την Γεωργία.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Τραγωδία! Πρόδωσαν τους παίκτες μας. Το πέναλτι που σίγησε την Ελλάδα! Πικρή νύχτα στην Αθήνα: H Εθνική Ελλάδος εκτός Euro... Σχέδιο για Ελ Κααμπί.

Δύο χρόνια αήττητος ο ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο

Ώρα των Σπορ: Τρέλα για την κούπα! Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κυκλοφορούν σήμερα και εξαφανίζονται τα εισιτήρια και για ΠΑΟΚ. Από το αεροδρόμιο στα... Σπάτα για προπόνηση ο Γκαρσία. Μπαίνουν σήμερα και ο Πινέδα με τον Γκατσίνοβιτς.

Metrosport: Αντίο όνειρο! Εκτός τελικών Euro η Εθνική που πλήρωσε την ατυχία με το δοκάρι του Μαυροπάνου, την αδυναμία της δημιουργικά και τις δύο κακές εκτελέσεις πέναλτι από Μπακασέτα και Γιακουμάκη. Ξέρει τον τρόπο. Δύο χρόνια αήττητος στην Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ, θέλει διπλό την Κυριακή. Ζουν και αναπνέουν για τον τίλο στον Άρη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα