Παναθηναϊκός: Ισόπαλο το φιλικό με την δεύτερο ομάδα, ατομικό οι Γεντβάι και Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Ισόπαλο το φιλικό με την δεύτερο ομάδα, ατομικό οι Γεντβάι και Σένκεφελντ

Ισόπαλο το φιλικό με την δεύτερο ομάδα, ατομικό οι Γεντβάι και Σένκεφελντ

bet365

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε και δεύτερο φιλικό στην διακοπή αυτή με την δεύτερη ομάδα του και ήρθε ισόπαλος με 1-1. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεντβάι και Σένκεφελντ.

Φιλικό με την δεύτερη ομάδα έχει το «μενού» στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να έρχονται ισόπαλοι 1-1 με την ομάδα β' του συλλόγου. Το παιχνίδι διήρκεσε δύο 35λεπτα.

Η πρώτη ομάδα ήταν εκείνη που προηγήθηκε με σουτ του Γερεμέγεφ στο 54ο λεπτό και η δεύτερη εκείνη που ισοφάρισε με το τέρμα που σημείωσε ο Βαλεντίν Μαντσίνι έξι λεπτά αργότερα.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Χουάνκαρ, Αράο (35΄ Κώτσιρας), Ούγκο, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν (35΄ Μπερνάρ), Βιλένα, Τζούριτσιτς, Λημνιός (35΄Αϊτόρ), Μαντσίνι (35΄ Παλάσιος), Γερεμέγεφ

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (54΄ Λάμψιας), Μαρτίνης, Σιδεράς, Προδρομίτης, Καραμπάς, Αθανασακόπουλος, Β. Μαντσίνι, Κυριόπουλος (60΄ Χατζηιωάννου) , Φουρτάδο, Νταμπίζας (54΄ Λιούμης)

Στην προπόνηση υπήρχαν οι γνωστοί απόντες. Οι Σένκεφελντ και Γεντβάι, που έβγαλαν χθες μέρος της προπόνησης, σήμερα ακολούθησαν ατομικό ενώ έλειψαν φυσικά και οι εννέα διεθνείς του «τριφυλλιού» Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν, Ζέκα, Μλαντένοβιτς, Μπακασέτας και Ιωαννίδης.

Οι παίκτες πήραν ρεπό για την Κυριακή και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα (25/03) το απόγευμα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα