Ολυμπιακός: Η διαχείριση του Ροντινέι για τη συνέχεια απασχολεί το τεχνικό επιτελείο

Ολυμπιακός: Η διαχείριση του Ροντινέι για τη συνέχεια απασχολεί το τεχνικό επιτελείο

Ο Ροντινέι

bet365

Οι ενοχλήσεις του Ροντινέι που τον ταλαιπωρούν από το προηγούμενο διάστημα είναι ένα από τα θέματα που έχει κατά νου το επιτελείο των Πειραιωτών.

Ο Βραζιλιάνος αλλά και διεθνής ακραίος μπακ όπως έχουμε ήδη καταγράψει στο Gazzetta αγωνιζόταν το τελευταίο διάστημα με πρόβλημα και ενοχλήσεις και χρειάστηκε ακόμα και ενέσεις αλλά και να κάνει τεράστια προσπάθεια για να βοηθήσει την ομάδα του. Το επίπεδο της ετοιμότητάς του είναι πολύ σημαντικό στον Ολυμπιακό και έτσι η διαχείρισή του στο επόμενο διάστημα θα φανεί ιδιαίτερα κομβική.

Άλλωστε ο «Ρόντι» μαζί με παίκτες όπως ο Εσε (και όχι μόνο αυτοί βέβαια σε σχέση με τους Ερυθρόλευκους για τη φετινή σεζόν) έχουν τραβήξει μεγάλο αγωνιστικό... φορτίο και για μεγάλο διάστημα. Και επειδή ακριβώς ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια εντός και εκτός των συνόρων, ξεκινώντας από τον αγώνα με την ΑΕΚ εκτός έδρας (για τα Play Off της Stoiximan Super League 1 θα είναι ζωτικής σημασίας το να μπορεί να αποδώσει το καλύτερο δυνατό και ευρισκόμενος στο τοπ status από μεριάς ετοιμότητας.

Σημειώνουμε ξανά πώς ο Ροντινέι που έχει φέτος 38 συμμετοχές στην ομάδα του Ολυμπιακού (με 3.895 λεπτά παρουσίας στο σύνολο) με 3 γκολ και 6 ασίστ, με τη Μακάμπι στη ρεβάνς της Σερβίας έπαιξε 118 λεπτά,. Με τον Παναθηναϊκό 103 και στο πρώτο ματς με την ομάδα του Ισραήλ 100 λεπτά.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα