Ολυμπιακός: Ακόμα στην... αναμονή για την επιστροφή του Ζέλσον Μαρτίνς σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς (vid)

Ολυμπιακός: Ακόμα στην... αναμονή για την επιστροφή του Ζέλσον Μαρτίνς σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς (vid)

Ο Ζέλσον

bet365

Ο έμπειρος Πορτογάλος διεθνής που χρειάστηκε να μεταβεί στη Βαρκελώνη για να δει ειδικούς για το πρόβλημα με τη θλάση του έχει ακόμα... δρόμο για τη φουλ επάνοδό του.

Το πρόβλημα του Ζέλσον Μαρτίνς (όπως και οι ενοχλήσεις του Αλεξανδρόπουλου στη μέση του) παραμένουν για την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο 28χρονος Μαρτίνς που είχε τραυματιστεί στα τέλη Φλεβάρη και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό κάνει ακόμα προσπάθεια να επανέλθει σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς στους Πειραιώτες.

Ο διεθνής Πορτογάλος winger, που βρέθηκε με το ΟΚ του Ολυμπιακού προφανώς, στη Βαρκελώνη για να δει ειδικούς για το πρόβλημά του και να κάνει θεραπείες, κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να επανέλθει όμως χρειάζεται ακόμα χρόνο. Παραμένει δε αβέβαιο εάν θα μπορέσει να είναι ΟΚ για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός για να μπει έστω αποστολή (για το ντέρμπι της 31ης Μαρτίου). Η χρονική εκτίμηση που υπήρχε για τον Ζέλσον - που είχε την ασίστ στο γκολ του Ελ Αραμπί με την Κηφισιά - ήταν πώς λόγω της θλάσης του θα έλλειπε για ένα διάστημα τριών εβδομάδων.

Ότι θα απουσίαζε για το συγκεκριμένο διάστημα. Τρεις εβδομάδες που έχουν περάσει καθότι είχε χτυπήσει στις 28 Φλεβάρη. Θα είναι σημαντικό για τους Πειραιώτες πάντως να έχουν ξανά διαθέσιμο τον Ζέλσον το συντομότερο δυνατόν. Και αυτό διότι έτσι θα προστεθεί μία ακόμα επιλογή για τη θέση του εξτρέμ στους Ερυθρόλευκους και ενώ βέβαια ως προς τη συγκεκριμένη θέση ενδιαφέρον θα έχει και η περαιτέρω διαχείριση του Καμπράλ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα