Ολυμπιακός: Δεν έχει πάρει την αναμενόμενη προσφορά από τους Ζέλσον Μαρτίνς και Καμπράλ (vids)

Ο Καμπράλ

bet365

Ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα εκτός των ανασταλτικών του θεμάτων ουσιαστικά είναι σαν να αγωνίζεται με δύο εξτρέμ μείον. Ο λόγος για τους Ζέλσον και Καμπράλ.

Αποκτήθηκαν και οι δύο τον περασμένο Γενάρη έτσι ώστε να δώσουν μία έξτρα ώθηση αλλά και αξία και ποιότητα στη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τους Ζέλσον Μαρτίνς και Ζοβάνε Καμπράλ. Μάλιστα ο πρώτος ήταν με αγορά από την πειραϊκή ομάδα.

Οι δύο παίκτες δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα έως τώρα στην ομάδα του Ολυμπιακού αλλά με σαφώς διαφορετική... αφετηρία ο καθένας. Ο Ζέλσον Μαρτίνς από τη μία έχει σταθεί άτυχος και έχει υποστεί τραυματισμούς με τον τελευταίο χρονικά (θλάση από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό) να τον έχει θέσει off για ένα διάστημα 3 εβδομάδων (από τότε που χτύπησε).

Ο 28χρονος Ζέλσον έχει 6 συμμετοχές έχοντας τη μία ασίστ στο γκολ του Ελ Αραμπί στο 2-3 με την Κηφισιά, σε έναν αγώνα που είχε κερδίσει και την αποβολή του Κρισιούμα Σάντος. Επίσης από τα δικά του πόδια έχει μπει το ένα εκ των δύο τερμάτων στην ανατροπή με τον Παναιτωλικό (που χρεώθηκε αυτογκόλ στον Τορεχόν στον αγώνα που τελείωσε 1-2). Ο έμπειρος Ζέλσον Μαρτίνς πάντως επρόκειτο να μεταβεί στη Βαρκελώνη (με το ΟΚ της ομάδας φυσικά) για να δει ειδικούς για το πρόβλημά του.

Ο Ζοβάνε Καμπράλ από την άλλη έχει μόνο 3 ματς στα πόδια του. Τρία παιχνίδια χωρίς να έχει δείξει κάτι σε σχέση με την ποιότητά του και ούτε να έχει βοηθήσει ανάλογα την ομάδα του. Κυρίως στο δημιουργικό και το επιθετικό σκέλος.

Εάν θέλουμε να δούμε τους αριθμούς των εξτρέμ ο Ποντένσε έχει 8 γκολ σε 23 αναμετρήσεις στο Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League 1. Ο δε Μασούρας από την άλλη έχει 7 τέρματα σε 25 αγώνες. Γενικότερα πάντως αυτή η παράμετρος παίζει τον ρόλο της καθότι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την ποιότητα αυτών των 2 παικτών θα μπορούσε να είχε πάρει αρκετά παραπάνω θετικά στοιχεία.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα