ΑΕΚ: Χωρίς τους διεθνείς αναχωρεί για Κύπρο για το φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού

ΑΕΚ: Χωρίς τους διεθνείς αναχωρεί για Κύπρο για το φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Newsroom
Η προπόνηση της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις προπονήσεις την Καθαρά Δευτέρα με τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του να αναχωρούν την Τρίτη για Κύπρο για το φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού χωρίς φυσικά τους διεθνείς που λείπουν με τις Εθνικές τους ομάδες.

Μετά το νέο διήμερο ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες της ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα, οι κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν το απόγευμα της Κ. Δευτέρας στα Σπάτα και ετοιμάζονται να αναχωρήσουν την Τρίτη (19/3) για την Κύπρο ενόψει του φιλικού παιχνιδιού με τον Απόλλωνα Λεμεσού την Τετάρτη (20/3, 19:00).

Ο Αλμέιδα από την περασμένη εβδομάδα έχει δει το ιατρικό του δελτίο για πρώτη φορά να είναι καθαρό καθώς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Έτσι για την Κύπρο αναμένεται να ταξιδέψουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεσή του αυτή τη στιγμή πλην των διεθνών που απουσιάζουν με τις Εθνικές τους ομάδες. Από την πρώτη ομάδα αυτοί είναι οι Αθανασιάδης, Μάνταλος, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Πινέδα και Λιβάι Γκαρσία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα