Παναθηναϊκός: Ποδοσφαιρική δικαίωση για Λοντίγκιν, κλήθηκε στην Εθνική Ρωσίας

Παναθηναϊκός: Ποδοσφαιρική δικαίωση για Λοντίγκιν, κλήθηκε στην Εθνική Ρωσίας

O Γιούρι Λοντίγκιν

bet365

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, για πρώτη φορά μετά το 2016, κλήθηκε στην Εθνική Ρωσίας για τα φιλικά με την Σερβία και την Παραγουάη.

Ο Γιούρι Λοντίγκιν πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού και η ποδοσφαιρική ανταμοιβή δεν άργησε να έρθει. Ο έμπειρος κίπερ κλήθηκε στην Εθνική Ρωσίας για τα φιλικά με την Σερβία και την Παραγουάη, επιστρέφοντας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μετά το 2016!

Η καριέρα του Λοντίγκιν μετά την αποχώρηση από την Ζενίτ το 2019 έδειχνε να παίρνει πτωτική πορεία(Γκαζιάντεπ, Τούλα, ΠΑΣ Γιάννινα) αλλά η αξία του δεν άργησε να επανέλθει και πάλι στην επιφάνεια. Πρώτα με την μεταγραφή στο Τριφύλλι, έπειτα με την καθιέρωσή του στους «πράσινους» και τώρα με το come back στην Εθνική.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, Βιτάλι Καφάνοφ, δήλωσε σχετικά:

«Μετά από μια μεγάλη διακοπή από την περσινή πτώση, ο Γιούρι ανέκτησε τη θέση του στην βασική ομάδα του ελληνικού Παναθηναϊκού, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο έδωσε άλλο ένα δυνατό ματς στο νικηφόρο ντέρμπι για τον σύλλογο του κόντρα στον Ολυμπιακό. Επιπλέον, σε αντίθεση με τους άλλους τρεις τερματοφύλακες που καλέσαμε στην ομάδα, δεν έχουμε δουλέψει ακόμα με τον Λοντίγκιν την εθνική ομάδα και θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα στην προπονητική διαδικασία».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα