Ολυμπιακός: H αυτοκριτική του Ελ Αραμπί και των συμπαικτών του μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ελ Αραμπί

bet365

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στις συζητήσεις που ακολούθησαν μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό  έδειξαν αποφασισμένοι να αλλάξουν την υπάρχουσα αγωνιστική κατάσταση.

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο μετά τον αγώνα της ομάδας του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό υπήρξαν συζητήσεις εντός της ομάδας (και των παικτών με τον κόουτς Μεντιλίμπαρ και μεταξύ τους). Και βέβαια σε αυτές τις περιστάσεις υπάρχουν παίκτες που βγαίνουν πιο έντονα μπροστά για να πουν δύο κουβέντες παραπάνω και αναμφίβολα προκύπτει και στεναχώρια και προβληματισμός.

Στην αυτοκριτική που έκαναν οι παίκτες των Πειραιωτών μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στάθηκαν στην ανάγκη της αλλαγής και της βελτίωσης της εικόνας τους. Και έδειξαν αποφασισμένοι να αλλάξουν την τωρινή κατάσταση. Χαρακτηριστικά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, τόνιζε με νόημα πώς τα λόγια είναι λόγια και η ομάδα πρέπει να δείξει με πράξεις τη βελτίωσή της στο γήπεδο και πώς όλα εκεί κρίνονται. Φυσικά ήταν κατηγορηματικός πώς η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει να... μάχεται και να βρει ξανά τον δρόμο της. Φυσικά μίλησαν και άλλοι παίκτες και άλλοι αρχηγοί του Ολυμπιακού. Και βέβαια δεν είναι μόνο η υποχρέωση και η ανάγκη για πιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Είναι και το γεγονός πώς απομένουν 9 αγώνες στα Play Off όπου πλην των 2 αγώνων με τη Λαμία θα έχουν 7 ακόμα ντέρμπι.

Οπότε τα περιθώρια έχουν στενέψει για τα καλά, κάτι που το γνωρίζουν οι παίκτες. Φάνηκε εξάλλου πώς οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού - και στις δηλώσεις τους όπως ο Μπιανκόν - αναγνώρισαν τα λάθη τους με τον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα