Ολυμπιακός: Εξετάζει τον Κέιντι Μπάρε της Εσπανιόλ, σύμφωνα με τη Sport

Βασίλης Μπαλατσός
keidi_bare

bet365

Όπως αναφέρει η καταλανική ιστοσελίδα Sport, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του διεθνή Αλβανού χαφ Κέιντι Μπάρε, ο οποίος αγωνίζεται στην Εσπανιόλ.

Ο Ολυμπιακός είναι δραστήριος στη χειμερινή μεταγραφική αγορά. Ο Νέλσον Άμπι είναι η πέμπτη προσθήκη των Πειραιωτών και αναμένεται να πραγματοποιηθούν άλλες τόσες μέχρι το τέλος του Γενάρη. Οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν στην αγορά για ένα «εξάρι» και η «Sport» τους συνδέει με την περίπτση του διεθνή Αλβανού χαφ Κέιντι Μπάρε.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της καταλανικής ιστοσελίδας ο 26χρονος μέσος είναι στη λίστα του Ολυμπιακού και συναγωνίζεται την Κάντιθ για αυτόν. Ο Μπάρε ανήκει στην Εσπανιόλ και έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Οι Καταλανοί απέκτησαν τον Αλβανό μέσο τον Σεπτέμβριο του 2020 από τη Μάλαγα αντί δύο εκατομμυρίων ευρώ και την τρέχουσα σεζόν μετράει 20 εμφανίσεις, τρεις στο Copa del Rey και 17 στη La Liga 2, ενώ έχει δώσει δυο ασίστ. Έφυγε από την πατρίδα του το 2013 σε ηλικία 16 ετών και εντάχθηκε στις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 26χρονος μέσος αγωνίζεται με την ίδιο ευχέρεια τόσο στο «6» όσο και στο «8». Με την εθνική του ομάδα μετράει 28 εμφανίσεις και έχει σκοράρει δυο φορές.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα