Ολυμπιακός μεταγραφές: Παλεύει ακόμα του Αλ Μουσράτι

αλ μουσράτι

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έχει παρατήσει ακόμη την υπόθεση του Αλ Μουσράτι, με τον Πέδρο Άλβες να κάνει ταξίδι στην Πορτογαλία προκειμένου να τελειώσει την υπόθεση του Κάρμο, αλλά και να κάνει μία ύστατη προσπάθεια για κείνον.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ακόμη παρατήσει την υπόθεση του Αλ Μουσράτι. Όσο ο παίκτης δεν κλείνει σε άλλη ομάδα, όπως για παράδειγμα η Φλαμένγκο, η οποία προσπαθεί να τον κάνει δικό της, υπάρχουν ελπίδες για τους «ερυθρολεύκους», τις οποίες και είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν.

Οι Πειραιωτές μην ξεχνάμε πως τα έχουν βρει με τον ποδοσφαιριστή εδώ και καιρό και αυτό που μένει είναι να δώσουν τα χέρια με την Μπράγκα, κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο, ελέω των υψηλών οικονομικών απαίτησεων της πορτογαλικής ομάδας.

Παρ' όλα αυτά, ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πέδρο Άλβες θα κάνει ένα ταξίδι στην χώρα της Ιβηρικής προκειμένου να διευθετήσει τις λεπτομέρειες που απομένουν στο θέμα του Κάρμο και θα προσπαθήσει ταυτόχρονα να κάνει και μία τελική προσπάθεια για να ντύσει στα «ερυθρόλευκα» τον 27χρονο αμυντικό μέσο από την Λιβύη.

Υπενθυμίζουμε πως φέτος ο Αλ Μουσράτι έχει αγωνιστεί 17 φορές με την φανέλα της Μπράγκα έχοντας σκοράρει τέσσερα γκολ και δώσει μία ασίστ σε 1.170 λεπτά. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα