Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η... καραμπόλα με Πόρτο με Μίνα, Μανωλά και Κάρμο 

Ο Μανωλάς

bet365

Η πορτογαλική O JOGO αργά το βράδυ της Δευτέρας ενέπλεξε σε ρεπορτάζ της με Ολυμπιακό αλλά και την Πόρτο τους Μίνα και Κώστα Μανωλά.

Πορτογαλικό ρεπορτάζ καταπιάνεται με την ανάγκη της Πόρτο για στόπερ. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο η O JOGO μεταδίδει πώς επί τάπητος έχουν τεθεί για την Πόρτο οι Μίνα και Μανωλάς, που όπως σημειώνει έχουν συνδεθεί μεταγραφικά και με τον Ολυμπιακό.

Για τον Μίνα στην Ιβηρική σημειώνουν πώς ένας προβληματισμός αφορά στους τραυματισμούς του. Όσο για τον Κάρμο; Το ίδιο ρεπορτάζ υπογραμμίζει πώς ο παίκτης περιμένει το τελικό ΟΚ της Πόρτο για να ταξιδέψει στην Αθήνα και να κλείσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό με τη διαφορά πώς η πορτογαλική ομάδα θέλει πρώτα να βρεθεί κοντά σε συμφωνία με τον αντικαταστάτη του ή να τον κλείσει.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα