Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» θα πληρώσουν όλο τον μισθό του Κάρμο σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ο Κάρμο

bet365

Παρά την δεύτερη πρόταση της Λυών για τον Νταβίντ Κάρμο, ο παίκτης θεωρείται «κλεισμένος» από τον Ολυμπιακό και οι Πορτογάλοι έβγαλαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες της συμφωνίας με την Πόρτο.

Την Κυριακή (21/01) ο Νταβίντ Κάρμο ήταν μία από τις πρώτες ειδήσεις στη Γαλλία καθώς η Λυών φαίνεται πως έκανε... σφήνα στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, την ίδια στιγμή που ο ποδοσφαιριστής θεωρείται κλεισμένος από τους Πειραιώτες.

Ωστόσο αργά το βράδυ της ίδιας μέρας, η «Foot Mercato» ξεκαθάρισε πως, παρότι ο γαλλικός σύλλογος έκανε καλύτερη πρόταση από τους «ερυθρολεύκους», η προσπάθειά του θα πέσει στο... κενό.

Αυτό επιβεβαιώνει και ο έγκυρος δημοσιογράφος, Μπρούνο Αντράντε, ο οποίος αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του deal ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Πόρτο για τον 24χρονο στόπερ ενώ ξεκαθάρισε πως η μεταγραφή θεωρείται... κλεισμένη.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες θα καλύψουν εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του Πορτογάλου αμυντικού ενώ η οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι στα 18 εκατ. ευρώ (να θυμίσουμε πως η Πόρτο αγόρασε τον ποδοσφαιριστή με 20 εκατ. ευρώ από την Μπράγκα το περασμένο καλοκαίρι).

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως ο παίκτης θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό παρά να συνεχίσει την καριέρα του στη Λυών, κάτι που σημαίνει ότι μπαίνει... τέλος στα σενάρια για ανατροπή της υπόθεσης.

Τέλος, ο λόγος που καθυστερεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι λόγω της Πόρτο, η οποία αναζητά τον αντικαταστάτη του για να ανάψει το πράσινο φως.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα