Κάρμο: Επιμένει να πάει στη Λυών παρά τις πιέσεις του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το Foot Mercato

Βασίλης Μπαλατσός
«Στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού ο Γιουσούφ Σαρί»

bet365

Σύμφωνα με τον Σάντι Αούνα ο Ντάβιντ Κάρμο επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Λυών παρά τις πιέσεις του Ολυμπιακού και το γαλλικό κλαμπ θα καταθέσει νέα πρόταση στην Πόρτο.

O Νταβίντ Κάρμο είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του στο κέντρο της άμυνας, όμως η περίπτωση του δεν είναι εύκολη. Οι Πειραιώτες προσπαθούν να αποκτήσουν τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό από την Πόρτο, με τη μορφή δανεισμού, αλλά η Λυών... περιπλέκει την κατάσταση.

Σύμφωνα με τον Σάντι Αούνα του Foot Mercato οι Λιονέ θα καταθέσουν στους Δράκους νέα βελτιωμένη πρόταση για το δανεισμό του Πορτογάλου στόπερ, με ενοίκιο και οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Κάρμο επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Γαλλίας, παρά τις πιέσεις των Ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται κοντά στην απόκτηση του Χοσέ Παλομίνο από την Αταλάντα αλλά αναζητεί στην αγορά και δεύτερο στόπερ. Ο Κάρμο την τρέχουσα σεζόν μετράει 14 εμφανίσεις με την Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο σε όλες τις διοργανώσεις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα