Ολυμπιακός μεταγραφές: Κλείνει στους «ερυθρόλευκους» και ο Ντάβιντ Κάρμο (vid)

«Στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού ο Γιουσούφ Σαρί»

bet365

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις τελικές επαφές για να ολοκληρώσει την προσθήκη του Ντάβιντ Κάρμο από την Πόρτο.

Ο Ντάβιντ Κάρμο αναμένεται να ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο με τον Φραν Ναβάρο και να πάρει μεταγραφή από την Πόρτο στον Ολυμπιακό. Το πρωί της Τέταρτης (03/01) είχε κυκλοφορήσει στην Τουρκία ότι ο παίκτης θα υπογράψει στους «ερυθρολεύκους» σε 1-2 μέρες και από το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται πως η περίπτωσή του έχει όντως προχωρήσει αρκετά και οι τρεις πλευρές (Πόρτο, Ολυμπιακός και παίκτης) βρίσκονται κοντά στο deal.

Μάλιστα, σημερινό δημοσίευμα στο live των μεταγραφών της «Record» αναφέρει πως σύμφωνα με πληροφορίες του πορτογαλικού μέσου ο Κάρμο θα βρει τον Φραν Ναβάρο στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, επισημαίνει πως ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί εισήγηση του Κάρλος Καρβαλιάλ και οι δύο πλευρές συζητούν για δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Οι εκπρόσωποί του, όπως τονίζει, βρίσκονται ήδη στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του το συντομότερο δυνατό, αφού υπάρχει και σφοδρή επιθυμία του ίδιου του παίκτη γι' αυτήν. Μην ξεχνάμε πως αυτή τη στιγμή ο Κάρμο βρίσκεται στην δεύτερη ομάδα των «δράκων» και ο ίδιος θέλει να πάρει παιχνίδια για να βρίσκεται στα τελικά του Euro με την εθνική Πορτογαλίας.

Υπενθυμίζουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στην απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, με την δεύτερη περίπτωση να είναι εκείνη του Γκαμπριέλ Περέιρα, που είναι επίσης προχωρημένη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα