Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι Τούρκοι θεωρούν τελειωμένο του Κάρμο στους «ερυθρόλευκους»

Ο Νταβίντ Κάρμο της Πόρτο

bet365

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Ντάβιντ Κάρμο είναι έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Πριν δύο μέρες τα πορτογαλικά μέσα είχαν αναφέρει πως η Πόρτο είχε αρνηθεί πρόταση του Ολυμπιακού για τον Νταβίντ Κάρμο, ωστόσο σήμερα, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στην Τουρκία και συγκεκριμά στην «Fotospor» φαίνεται πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μία... ανάσα από την απόκτησή του.

Το τουρκικό μέσο μάλιστα αναφέρει πως ο 24χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει στον Ολυμπιακό σε 1-2 μέρες. Εκείνος δεν έβρισκε τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε στους «δράκους», έχοντας μάλιστα «υποβιβαστεί» στην δεύτερη ομάδα τους.. Φέτος, έχει μόλις πραγματοποιήσει 13 συμμετοχές αγωνιζόμενος συνολικά για 1.150 λεπτά. Φυσικά βασικός λόγος της επιθυμίας του να αυξήσει τον αγωνιστικό του χρόνο είναι πως θέλει να βρεθεί στην αποστολή της Πορτογαλίας για τα τελικά του Euro.

Το ενδιαφέρον πάντως για τον παίκτη από πλευράς των Πειραιωτών επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ και είναι μάλιστα και αρκετά έντονο.

Υπενθυμίζουμε πως η Πόρτο τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι από την Μπράγκα αντί 20,28 εκατ. ευρώ και υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο μέχρι το 2027. Πριν λίγες μέρες ο Ολυμπιακός πήρε από τους «δράκους» με την μορφή δανεισμού και τον Φραν Ναβάρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα