Stoiximan Super League 1: Οι επόμενες κινήσεις των διαιτητών και το... παράθυρο για νέα αποχή

Ο διαιτητής

bet365

Την ώρα που επίκειται συνάντηση των διαιτητών με τον Υπουργό Προστασίας του  Πολίτη υπάρχει ένα πέπλο αβεβαιότητας για τη συνέχεια.

Προτού επεισέλθουμε στο κλίμα που υπάρχει στις τάξεις των διαιτητών να σταθούμε σε δύο σημαντικές παραμέτρους. Η πρώτη έχει να κάνει με την επάνοδο των διαιτητών στο Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League 1. Το ποσοστό στη ψηφοφορία μπορεί να υπερέβη το 70 τις εκατό κατά λίγο αλλά δεν ήταν μία απόφαση καθολικής αποδοχής. Υπήρξαν αρκετές... φωνές (εκεί κάπου στο 30 τις εκατό) ότι κακώς επιστρέφουν οι ρέφερι στις υποχρεώσεις τους.

Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από μεριάς των ρέφερι εδώ και μέρες δέχονταν μεγάλες πιέσεις από τους προέδρους των Ενώσεών τους και επίσης απειλήθηκαν και με διαγραφές. Το 2ο σκέλος έχει να κάνει με το μεγάλο μπέρδεμα με τους ξένους διαιτητές.

Επιτελικό στέλεχος της ΚΕΔ μετέφερε προς τους Έλληνες διαιτητές ότι οι ξένοι δεν ξανάρχονται και αυτό κατάλαβαν άπαντες. Στη συνέχεια ο ίδιος επανήλθε λέγοντας ότι ουδέποτε δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο και ότι η επισήμανση αυτή είχε να κάνει με το εάν συνεχιζόταν η αποχή των διαιτητών. Ουσιαστικά η πλευρά των διαιτητών... χρεώνει την όλη αυτή παρανόηση - παρεξήγηση στην ΚΕΔ. Να τονιστεί βέβαια ή να υπενθυμιστεί πώς αρχικά η ΕΠΟ δεν επιβεβαίωσε τα περί τέλους για τους ξένους ρέφερι και μετά διέψευσε όλες τις σχετικές πληροφορίες βγάζοντας και σχετική ανακοίνωση.

Τώρα σχετικά με τη συνέχεια. Θα υπάρξει το απόγευμα της Δευτέρας συνάντηση με τον Υπουργό, Γιάννη Οικονόμου. Οι διαιτητές θέλουν να δουν το τι θα γίνει και το τι θα ακούσουν από εκεί. Κατά τα άλλα το καθεστώς είναι προσωρινή παύση της αποχής. Εάν προκύψει το οτιδήποτε μεμπτό (κάτι σοβαρό προφανώς) με διαιτητές η αποχή ή το ομαδικό κώλυμα θα επανέλθει. Δηλαδή μπορεί να έχουμε νέα αποχή. Από εκεί και πέρα παραμένει αβέβαιο το τι εγγυήσεις θα δοθούν στους διαιτητές.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα