ΠΑΟΚ μεταγραφές: Στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ το συνολικό deal για Ντεσπόντοφ, γράφουν στη Βουλγαρία

Βασίλης Μπαλατσός
Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Ντεσπόντοφ για τον ΠΑΟΚ

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «telegraph.bg» το συνολικό deal του ΠΑΟΚ με τη Λουντογκόρετς είναι στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ για το 80% του Κίριλ Ντεσπόντοφ. Δεν προκύπτει από τους Θεσσαλονικείς.

Ο ΠΑΟΚ μετά το «ναυάγιο» με τον Σεάντ Χαξαμπάνοβιτς κινήθηκε γρήγορα και έκανε δικό του τον Κίριλ Ντεσπόντοφ. Οι Ασπρόμαυροι έδωσαν τα χέρια με τη Λουντογκόρετς και το μεσημέρι της Κυριακής (3/9) ο Βούλγαρος εξτρέμ έφτασε οδικώς στη Θεσσαλονίκη, πέρασε ήδη ιατρικά τεστ και θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «telegraph.bg» το συνολικό deal των δυο κλαμπ έκλεισε στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Όπως υποστηρίζουν οι Βούλγαροι το ποσό περιλαμβάνει τα μπόνους και η Λουντογκόρετς κράτησε 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Πάντως από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ δεν προκύπτει αυτό το ποσό και με βάση το ρεπορτάζ η συμφωνία είναι στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα