Ολυμπιακός: Δυο παρόντες και πέντε «αντίο» από όσους είχαν λήγοντα συμβόλαια

Ολυμπιακός: Δυο παρόντες και πέντε «αντίο» από όσους είχαν λήγοντα συμβόλαια

Εμβιλά, Παπασταθόπουλος και Μπακαμπού στο ματς με τον Παναθηναϊκό

bet365

Μόνο δύο από τους επτά παίκτες που είχαν συμβόλαια που έφταναν στο τέλος τους στον Ολυμπιακό επέστρεψαν στις εγκαταστάσεις στον Ρέντη, αρκετά «βαριά» ονόματα μένουν μακριά από τους Ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπακός είχε επτά παίκτες με συμβόλαια προς το τέλος τους ή στο τέλος τους.

Αυτοί ήταν οι Κρίστινσον, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Κασάμι, Βαλμπουενά και Μπακαμπού. Εξ αυτών ο Ολυμπιακός κυρίως ήθελε να κρατήσει στο δυναμικό του τον Μπακαμπού, ο οποίος προτίμησε τα πετροδόλαρα και ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο παρά την πολύ καλή πρόταση που του είχε γίνει από τους Πειραιώτες, που έκαναν διπλή προσπάθεια για να μείνει στο Λιμάνι.

Από τους υπόλοιπους παίκτες δύο επανήλθαν στον Ρέντη. Ο Ανδρούτσος που είχε κλείσει με νέο συμβόλαιο και ο Ισλανδός πορτιέρε.

Στο προηγούμενο διάστημα φαινόταν να υπήρχε ένα... παραθυράκι για τον Εμβιλά - ήτοι για ένα πιθανό νέο συμβόλαιο - αλλά σε αυτή τη φάση ο Ολυμπιακός δείχνει να πηγαίνει γι' άλλα ως προς τη θέση του βασικού του αμυντικού μέσου. Όπως βέβαια στις βασικές ανάγκες των Πειραιωτών θα είναι και τουλάχιστον ένας στόπερ και ένας στράικερ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα