ΠΑΟΚ: Ο Γκαμπιαντίνι δεν πρέπει να του θυμίσει τι έπαθε με τον Τζιοβίνκο

ΠΑΟΚ: Ο Γκαμπιαντίνι δεν πρέπει να του θυμίσει τι έπαθε με τον Τζιοβίνκο

bet365

Η υπόθεση του φορ «καίει» στον ΠΑΟΚ, που επέλεξε να μπει σε μια διαδικασία διαπραγμάτευσης, γνωρίζοντας πως ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός του. Αρκεί ο Γκαμπιαντίνι να μην «καεί», όπως κάηκε πριν δύο καλοκαίρια ο Τζιοβίνκο.

Τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ μπαίνουν σε μια κρίσιμη φάση τους, τρεις ημέρες πριν από την πρώτη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη και δύο εβδομάδες προτού η ομάδα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Τέχελεν της Ολλανδίας.

Ο «Δικέφαλος» περιμένει την απάντηση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι στην πρόταση που έχει καταθέσει προς τον Ιταλό επιθετικό για 2+1 χρόνια συμβόλαιο και ετήσιες απολαβές κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Αλήθεια, μέχρι πότε, είναι αποφασισμένοι στη Μικράς Ασίας να περιμένουν το «si» ή το «no» του 31χρονου «Μπεργκαμάσκι»;

Τα επόμενα 24ωρα, λέγεται πως, είναι κρίσιμα για την υπόθεση που βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτεραιότητες των «ασπρόμαυρων», με τον επιθετικό της Σαμπντόρια «να το σκέφτεται σοβαρά», όπως ανέφερε μέσα στο Σαββατοκύριακο σύσσωμος ο ιταλικός Τύπος, την ίδια ώρα που ο Γκαμπιαντίνι επικοινώνησε με τον καλό του φίλο από την εποχή που έπαιζαν στη Νάπολι, Ομάρ Ελ Καντουρί, για να πάρει πληροφορίες αναφορικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, την ομάδα και τη ζωή στη Θεσσαλονίκη.

Η καταλυτική ημερομηνία προκειμένου η Σαμπντόρια να καταθέσει φάκελο συμμετοχής στη Serie B είναι η Τρίτη 20 Ιουνίου, και μέχρι τότε θα πρέπει είτε να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς, είτε να παρουσιάσει συμφωνίες για «κούρεμα» των χρεών της. Και μέσα στις πολλές ανοικτές υποθέσεις είναι και του Γκαμπιαντίνι, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Τα τελευταία χρόνια είναι προφανές και πανθομολογούμενο ότι ο «ασπρόμαυρος» οργανισμός (καθ)υστερεί στα μεταγραφικά, αυτό που όλοι ελπίζουν είναι να μη μετατραπεί σε σήριαλ του καλοκαιριού (και) η υπόθεση Γκαμπιαντίνι. Όλοι θυμούνται και απεύχονται να επαναληφθούν τα σήριαλ των περασμένων ετών; Μεταγραφικά σήριαλ δίχως «χάπι εντ».

Πριν από δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ περίμενε ένα ολόκληρο καλοκαίρι να μείνει ελεύθερος ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο και όταν έμεινε ελεύθερος από την Αλ Χιλάλ προτίμησε να μείνει για έξι μήνες χωρίς ομάδα πριν υπογράψει στην Σαμπντόρια, ενώ πέρσι πάλεψε για πολλές εβδομάδες να φέρει τον Γιέφερσον Σοτέλδο στην Ελλάδα, χωρίς στο τέλος να τα καταφέρει και ο Βενεζουελάνος μέσος, που μπορούσε να κάνει τη διαφορά, επέλεξε να συνεχίσει στη Σάντος.

Τι άλλο έχει καταγραφεί, εκτός του σέντερ φορ, στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ; H… παρέλαση υποψήφιων στόχων. Οι Σουαλιχό Μεϊτέ, Βίρτζιλ Μισιτζάν, Πιόνε Σίστο, Ντάλμπερτ και Μπάμπα Ράχμαν, εμφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες στο προσκήνιο.

Η περίπτωση του αριστερού μπακ μοιάζει να είναι πιο προχωρημένη από τις υπόλοιπες, οι «ασπρόμαυροι» δείχνουν διατεθειμένοι να πάρουν το ρίσκο με τον Βραζιλιάνο Ντάλμπερτ (από την στιγμή που ο Μπάμπα Ράχμαν δεν έχει λύσει το συμβόλαιο του με την Τσέλσι), ενώ σ’ ότι αφορά τον ακραίο επιθετικό ο ελεύθερος Βίρτζιλ Μισιτζάν αρέσει περισσότερο στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα