Ολυμπιακός: Οι υποθέσεις των Ρέτσου, Παπέ Σισέ, Μπιέλ και Ελ Αραμπί και πώς θα εξελιχθούν (vids)

Ολυμπιακός: Οι υποθέσεις των Ρέτσου, Παπέ Σισέ, Μπιέλ και Ελ Αραμπί και πώς θα εξελιχθούν (vids)

Ο Παπέ Σισέ

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει και περιπτώσεις παικτών που είναι κάπως... μπερδεμένες ως προς την επόμενη ημέρα τους αλλά και διαφορετικές μεταξύ τους.

Οι στόπερ Ρέτσος και Παπέ Σισέ, ο μεσοεπιθετικός Μπιέλ και ο φορ Ελ Αραμπί αποτελούν τέσσερις υποθέσεις ποδοσφαιριστών με άλλα δεδομένα, ακόμα και σε σχέση με τις ηλικίες τους στις τάξεις του Ολυμπιακού. Είναι όμως κάπως... μπλεγμένες περιπτώσεις με τις ενδείξεις για τουλάχιστον τους τρεις εξ αυτών να δείχνουν αποχώρηση. Έχει το ενδιαφέρον του να δούμε χωριστά αυτούς τους παίκτες.

Παναγιώτης Ρέτσος: Στα 24 του χρόνια αποκτήθηκε για να δώσει σημαντικές βοήθειες στο κέντρο της άμυνας κυρίως και να κάνει και ένα restart στην καριέρα του. Έχοντας και τραυματισμούς έπαιξε μόλις 16 αγώνες φέτος ενώ τα κομβικά του λάθη με τον Άρη τον έφεραν στο αγωνιστικό περιθώριο και ενώ μετά το πέρας του 2-2 στο φαληρικό γήπεδο είχε ζητήσει συγγνώμη αλλά είχε αποδοκιμαστεί. Είναι δύσκολο να βρει χώρο στο ρόστερ της νέας σεζόν στον Ολυμπιακό αλλά εφόσον αποχωρήσει - που μοιάζει το πιθανότερο σενάριο σε τούτη τη στιγμή - είτε θα πρέπει να δοθεί δανεικός είτε να πουληθεί.

Παπέ Σισέ: Μία ακόμα περίπτωση στόπερ που... κάηκε αγωνιστικά. Βασικά εάν εξαιρέσει κανείς τον Ντόι - με τα λάθη του και αυτός - δύσκολα θα βρούμε άλλον στόπερ που να μην... κάηκε αγωνιστικά φέτος. Με 19 συμμετοχές και 1 γκολ φέτος στο Novibet Κύπελλο ο Σισέ παραμένει σε καλή ηλικία παρά τα λάθη που έκανε και αυτός κυρίως σε επίπεδο Ευρώπης (όπου είχε αποδοκιμαστεί στην αλλαγή του στο ματς με τη Καραμπάγκ). Το πλέον λογικό σενάριο είναι να πουληθεί.

Πεπ Μπιέλ: Και σε καλή ηλικία και με ποιότητα και μία επένδυση εκατομμυρίων.

Άλλη υπόθεση σε σχέση με τους Ρέτσο και Σισέ. Στον Ολυμπιακό ο Μπιέλ φέτος έχει 10 γκολ και 4 ασίστ σε 37 αναμετρήσεις. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει κάνει και πολύ καλά ματς αλλά και κάκιστες εμφανίσεις παίζοντας βέβαια ως επί το πλείστον εκτός θέσης. Από τη στιγμή που θα συζητηθεί ενδεχόμενη αποχώρησή του θα πρέπει να πουληθεί. Ήδη υπάρχουν τουρκικές... σειρήνες (από ομάδες όπως η Μπεσίκτας).

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Έχει ακόμα συμβόλαιο σε ισχύ όμως είναι με υψηλότατες απολαβές και η φετινή του σεζόν είναι τρομερά... φτωχή από πλευράς γκολ. Ο Ελ Αραμπί όμως είναι και ένας παίκτης με φοβερή ποιότητα και τεράστια προσφορά στον Ολυμπιακό. Έτσι θα πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη χρυσή τομή για το συμβόλαιό του. Στα 36 του χρόνια έχει φέτος 10 γκολ με 5 ασίστ και 47 αγώνες.

Συμπερασματικά από τους 3 εκ των 4 παραπάνω παικτών ο Ολυμπιακός μπορεί να καρπωθεί χρήματα από πιθανές μεταγραφές τους. Από τον Αραμπί εκτός απροόπτου όμως όχι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα